Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudok masztizni, mirol lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok masztizni, mirol lehet?

Figyelt kérdés
Egyszeruen nem erzek semmit kozben, nem szamiz hogy a csiklonal, vagy ahuvelynel probalkozok... Nem kulonbozik sokban attol mint ha a karomon akarnam magam kielegiteni.... Es ehhez jon, hogy amelleim se erzekenyek... Azok aztan foleg olyanok mint pl masnak a tenyere...Ez normalis? Mitol lehet? Annyira nem vagyok fiatal hogy ne legyenek kifejlodve ezek a... receprorok, idegek... De ha le kene egyszerusitenem, ugy mondanam hogy nincsenek erogen zonaim. Valaki segitsen :/

2017. okt. 11. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Teremts hangulatot. Gyújts gyertyát, gondoskodj róla hogy ne zavarjon senki és semmi. Olvass erotikus történeteket vagy nézz előtte szexfilmet. Ha már izgalmi állapotba kerülsz, könnyebb lesz masztizni is.
2017. okt. 11. 20:46
 2/5 A kérdező kommentje:
Probaltam az se mukodik :/ Egy szintig eljutok, kicsit nehezebben, melyebbeket lelegzek de hogy az orgazmus kozelebe... Esely sincs ra :D
2017. okt. 11. 20:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Kivanod a szexet ? Akkor szerintem jol kene essen ha megsimogatod a csiklod :)
2017. okt. 11. 20:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem kivanom annyira, legalabbis mostanaban nem....
2017. okt. 11. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet aszexuális vagy
2017. okt. 11. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!