Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábimádó fiúk! A kisebb vagy a nagyobb női lábakra gerjedtek?
Figyelt kérdés
2017. okt. 10. 22:58
11/32 anonim válasza:
21/F
Ez nagyon változó, mindegyiknek van egy karaktere, nem is a méret a lényeg szerintem, inkább a forma, alak stb.
Mert lehet egy kicsi láb is taszító, de nagy is épp ugyanúgy.
12/32 A kérdező kommentje:
Hogy elejét vegyem a további privát üzeneteknek: félreértés van itt, magam is férfi vagyok, magam is lábimádó, és a többiek rajongásának tárgyára lettem volna kíváncsi, szóval ne érdeklődjetek a lábam iránt privátban (hacsak nem vagytok férfiláb-imádó nők), köszi :)
2017. okt. 11. 17:30
13/32 anonim válasza:
Úgy tűnik, egyelőre egyedül vagyok a kis-közepes határán mozgó (optimálisan 37-es) női lábak imádatával! :)
Aranyos lehet az ennél kisebb (35-36) is, fölfelé a 38..., de 39-40-től, pláne afölött már egy kicsit csökken a rám gyakorolt vonzerő.
Persze bizonyára az a baj, hogy "öreg" vagyok: az én fiatal koromban még a 37-es volt az átlagos női lábméret, az azóta eltelt 30-40 év során azonban már az átlag is 39-40 közelébe nőtt, s nem ritka a 42-es, vagy nagyobb női láb sem.
Persze ha szép, ápolt, akkor tényleg nem perdöntő a méret szerintem sem! :)
F50+
14/32 anonim válasza:
Érdekes én a 35 körülivel megszenvedtem a szexben,de a nagyobb lábú nőknek(mindegy hogy 190es v 160as)jobb méretesebb a hüvelyük hosszban.
15/32 anonim válasza:
Én a határeseteket találom izgalmasnak, amikor nem tudom eldönteni, most melyikünké a nagyobb. Pl. az enyém 42-es, és ha a lányé 40-41-es, akkor gyakori ez a helyzet, míg csak össze nem mérjük, és akkor mondjuk néha kiderül, hogy az övé kisebb, de elöl mégis szélesebb. Vagy fordítva, hosszabbak az ujjai. Ezek izgalmasak, számomra. Aztán persze, ahogy többen is írták, a szépség nem feltétlen méretfüggő. Nekem az tetszik, amikor a sarok nagyon keskeny, és elöl a lábfej legyezőszerűen kiszélesedik, ez az igazán nőies. De végig keskeny is lehet szép.
16/32 anonim válasza:
Mindkettőre,ha ápoltak és formásak. Ilyeneket kényeztettem korábban is,de most is szeretem ha megkérnek tá.
17/32 anonim válasza:
Apolt szép. Megint nem jött. Halãlos.
19/32 anonim válasza:
Nekem a vékony, ùgy 38-40 körüli méret jön be. Gyengém pedig, ha második ùjj hosszabb!
20/32 anonim válasza:
Mindkettő lehet szép és izgalmas, de érdekes módon az utóbbi időben a 38-as feletti, tehát nagyobb, keskeny, hosszúkás formájú, hosszú lábujjakkal ellátott tappancsokra izgulok. Ja, és gyengém a pihe-puha talp. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!