Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 43-as vagy nagyobb lábú lány belelépne a számba, akkor milyen mélyre tudná lenyomni a lábát a torkomba?
Figyelt kérdés
2017. okt. 10. 07:37
11/30 A kérdező kommentje:
:) mit szeretsz, ha pl megmasszírozzák, bekenik, simogatják, csókolgatják, nyalják, ilyesmik?
2017. okt. 10. 09:51
13/30 A kérdező kommentje:
Mást is szeretsz még vagy el tudsz képzelni, hogy hogyan foglalkozzanak vele? Esetleg te is szeretsz csinálni vele dolgokat vagy lenne ötleted? Mezítláb csak vagy pl. harisnyában, zokniban is?
2017. okt. 10. 10:11
15/30 A kérdező kommentje:
És még milyeb dolgokat szeretsz vagy tudnál elképzelni, hogy foglalkozzanak vele? Pl ha odasimítja az arcát a tapadhoz vagy finoman harapdálja a sarkad, szopogatja a lábujjad, bekapja a lábfejed?
Esetleg te is szereted a lábaddal simogatni az arcát vagy rátenni?
2017. okt. 10. 10:48
16/30 anonim válasza:
Nem kérek privát üzeneteket. Válaszoltam a kérdésre,de ez nem azt jelenti, hogy idegenekkel bármit is csinálok. Csak a barátommal! Hogy lehetnek a pasik ennyire naívak!
17/30 A kérdező kommentje:
Én nem írtam privátot, nem a stílusom az ilyen tolakodó privátozás. Persze, ha te gondolod, akkor örülök neki. Kiváncsi vagyok, hogy milyen ez női szemszögből.
2017. okt. 10. 11:12
18/30 anonim válasza:
Nincs baj a priváttal,ha nem ismerkedni akarnak. Ennek az oldalnak nem ez a célja, én sem azért vagyok itt. Beszélgetek, ennyi!
19/30 anonim válasza:
Remélem elég melyre ahhoz, hogy megfulladj.
20/30 anonim válasza:
Kulcsár Edinának 41-es a lába. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!