Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg igaz, hogy sok egyetemista lány titokban prostiskodik?
Figyelt kérdés
Egy csajozógép haverom mondta nekem ezt, szerinte a számok megdöbbentőek. Vajon tényleg igaz lehet, hogy olyan sok lány csinálja ezt?2017. okt. 9. 00:21
11/19 anonim válasza:
10: mind egyetemista ott, aki annak vallja magát?
12/19 anonim válasza:
Aki azt írja ,hogy egyetemista vagy főiskolás az kamuzik :D Van ugyebár az az oldal is,hogy napiszar lebuktatja ,hogy ki a nő mit csinál van e párkapcsolata stb.. Néha facebook is jön a duma alá és hát a többségről kiderül,hogy gyereke van meg párkapcsolata esetleg házas is no,de azon csak nevetni lehet mikor legutóbb lebuktattak egy huszonéves kiscsajt belinkelték a facebookját és megadott egy egyetemet és a csaj ismerősei kinevették,hogy te egyetemre ? ugyan már ? Esetleg az utca sarkon miközben az ismerősei tudták róla nagyon jól,hogy mit csinál. Na ez a nagy égés mikor kiírják valahová,hogy egyetem miközben sehol semmi. Kicsit az ilyet szégyennek érzem.
13/19 anonim válasza:
Azon a kommenten meg sírtam mikor írták neki,hogy te ,hogy akarsz menni egyetemre,hogy ha a középiskolát sem jártad ki ? :D Végem
14/19 anonim válasza:
Előfordul.
Nem olcsó a tandíj albi és a plusz sulis kiadások és a Diákmunka nem fozet annyit hogy kisújjból kirázzák.
Nem minden lányt segít anyuci meg apuci meg nagybàcsi meg a fsz tudja milyen hippi szuper rokon...
23 N
15/19 anonim válasza:
Szerintem elképzelhető
Voltam úgy hirdetőnél hogy egyetemistának írta magát, gondoltam a szokásos csaliduma de a szobájában ott voltak a könyvek is a polcon...
Albérlet már sehol nem olcsó kell a mellékes nekik.
16/19 anonim válasza:
Könyvek a polcon ? :D Ne viccelj már ez nem bizonyíték ,hogy tényleg egyetemista valaki ! Nekem is megvannak a régi iskolás könyveim a polcaimon mégsem járok már iskolába.
17/19 anonim válasza:
Mondom, nekem aztán mindegy az e vagy sem, csak tegye a dolgát :)
18/19 anonim válasza:
Ha van gusztusod prostihoz akkor ÁMEN ! Nem mindenkinek van nekem sincsen amúgy.
19/19 anonim válasza:
Itt ahol lakok van a szomszédban 3 ukrán lány nappal egyetemre járnak este nyolctól meg beindul a nagyüzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!