Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiszeretném végre próbálni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszeretném végre próbálni a szexet, szerintetek megéri elmenni prostihoz?

Figyelt kérdés

19/f vagyok, sajnos soha sem sikerült barátnőt szerezni, mindig lekoppintottak :(

az a baj hogy egyre nagyobb bennem a vágy hogy kipróbáljam.

ha elmegyek elmegyek 1hez akkor szerintetek hamar elfogok sülni?

1 órara menjek? ha hamar elsülök akkor ameddig esetleg nem áll fel addig mit fogunk csinálni szerintetek ?

Szerintetek mit fog szólni az a 22 éves prosti hogy szűzteleníteni kell neki mit gondolhat? :D

egyébként még erősen gondolkodok rajta, csak ki szeretném már végre próbálni

köszi előre is a válaszokat , megértem ha valaki elitél , egyszerűen csak a vágy miatt mennék bele

2017. okt. 8. 13:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám, hogy kinyalnék egy prostit, de ha választanom kéne egy szemem láttára lefürdött, józan, igényes, csak gumival szexelő lakásos lány ...

És egy buliban/fesztiválon táncolásban leizzadt, 8 feles és koktél után seggencsúszó oroszlánfóka-részeg partiribi, aki hányás után szop.ott le valakit, aki végül gumi nélkül beverte neki hátulról... kormozóba akarta, de a puncit találta be ennyi sör után. Aztán bele is durrantott a húgyos koncertizzadtságtól kipállott makkjával egy fél deci hímkefírt.

Amikor te odajutnál a nyaláshoz, miután felszedted a csajt... már rég belerohadt a másik pasi ondója. Szóval csípős izzadtságíz, seggszag és megromlott kéthetes kefír íze keveredik HPV folyással.

'Hát akkor inkább a lakásos lányt választanám...

2017. okt. 8. 21:56
 12/15 anonim ***** válasza:
22%

11#

Szerinted csak ez a két opció létezik?

2017. okt. 9. 06:38
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ !

A kérdésem kiíráskor bizonyára kétségbe voltam nagyon esve hogy ilyet írtam ki.

Pillanatnyi gyengeségem.

nem is értem hogy ezt miért tettem, nem fogok elmenni prostituálthoz, semmi kép sem.

2017. okt. 9. 19:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem, de nyaltam már fesztiválon pállott puncit, pedig értelmes lánynak tűnt. Küszködtem a hányingerrel, de meg kellett dugnom. Borzasztó íze volt. Mint amikor leöntes kannásborral egy tál odaégett mogtorós popkornt, ráhugyozol és meggyújtod.

Égett, sós, kicsit pállott zamata volt. A szaga meg mint a nyári MÁV szerelvény bőrülésének, ahol bentfelejtették a fűtést.

Azóta nem nyalok egyéjszakásban, max ujjazok vagy gumi. Meg már nem is vágyom erre... normális barátnő kéne, de 30 környékén vagyok, a 25-ös lányok vagy foglaltak, vagy nem normálisak...

2017. okt. 9. 19:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan menj, a csajnak nyugodtan elmondhatod, h kezdő vagy...., nem fog elküldeni. Ha van egy kis emberi érzés benne, (lesz) rendesen bevezet abba, amiről idáig csak álmodoztál.... Aztán már nagy mellénnyel mehetsz a saját szerzeményhez, mert tudsz (majdnem) mindent...
2017. okt. 10. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!