Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ötlet? Tipp?! Bárki irhat aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötlet? Tipp?! Bárki irhat aki SEGÍTENI szeretne.

Figyelt kérdés

Nagyvonalakban:

Két lehetőségem van,mindkettőt röviden levázolom:

1.lehetőség:

Van egy tőlem idősebb férfi,egy apa"van egy kislánya akit exe nevel..

Ez a férfi szerelmes belém"vagyis"mégcsak a külsőmbe"ugyanis még élőben sose találkoztunk..

kint dolgozik külföldön .

Október végén hazajön mo-ra egy kis szabadságra.

Fejébe vette hogy kivisz magával.Egy ideje tervezgetjük hogy kimegyek vele külföldre.

Erre november közepén lenne vele együtt esélyem,mikor megy vissza a munkába oda ki..

A férfi azért különlges számomra mert régi nagy nagy szerelmem kint dolgozik ott ahol ő is..

Régen szinte mindent megadtam volna ezért a lehetőségért..de most ugyérzem nem túl ész szerű ..mivel befejezetlenül hagynám itt a tanulmányaim mo-n a családom legnagyobb bánatára,szüleim természetesen nem is támogatnak ebben hogy kimenjek most...Meg hát az zavar hogy már túl van a 3.x-en..és arról se feledkezzünk meg hogy már gyereke is van....

2.eset:

Kb másfél hete rámirt egy nagyon helyes kondis srác..ő pont az a színvonal mint én..ad magára edzeni jár kicsit piperkőc..

Meg hát fiatal mint én is..20-as éveiben van pont mint én is nemsokára..

Ő egy helybeli srác.

Vele nem kell a szüleim legnagyobb fájdalmára itthagynom a hazámat..

Ja és elég komolynak tünik..

Nem vagyok kezdő a pasikban az az igazság..túl sokat pasiztam korábban..

aminek meg van a nyoma mert a városban a suliban én amolyan"celeb"lettem akivel mindig történik valami"aki mindig valami pasival kavar..ez vagyok én

Nagyon sokan nagyon sokat beszélnek rólam..kirakok facera egy képet vagy valamit egyből erről beszélnek..

A srácra visszatérve amugy tegnap taliztam vele először..ahol elmondta hogy miért akar velem lenni..

A kondiban azt mondták neki "van egy nagyon jó csaj miért nem fűzöd be,a facen vannak fent róla fehérneműs modellképek jó kis csaj"

ezután irt ugye nekem..

és először azt hittem nem komolyak a szándékai..de tegnap elég meggyőzően alakított..még bátyámra is ráirt (haverja)hogy elmondja neki engem fűz..

és ma meg felakar jönni hozzánk hogy bemutassam a szüleimnek...

Azért van a sztoriban egy kis bibi..

Azt is mondták neki a kondiban hogy:"nagyon szeretem a fszt..ezért ne tetvezzen hosszútávra velem..mert szélhámos vagyok...

Ezeket ő tegnap elmondta nekem..

MEG UGYE azt is tegnap mondta el mekkora hirverésem van a városban..de meglepően azt mondta nekem hogy ennek örül jól csinálom én meg mondta neki hogy én celebalkat vagyok 😁

és azt mondta ha összejövünk akkor mégnagyobb hirem lesz

Ja és ha ez nem elég a pasi ITTHON is jól keres.Nov elején vesz tőlünk nem messze egy vadonatúj lakást...és szeretné ha beköltöznék vele...

Igy persze jól hangzik ITTHON maradni..de eddig ugy volt hogy kimegyek az volt a terv...

Másrészről sajnos beszélnek rólam mást is ami hál égnek eddig nem jutott el a pasihoz:örömszerzőnek"ami egyszer pontosan kétszer tényleg igaz volt...

Ezért nem akarok itthon lenni itteni pasival...és félek megtudja nemsokára..akkor meg vége az itthoni romantikának..

ebben biztisabb lenne a külföldit választani az tuti...

Lényeg ami lényeg november elején avgy az itteni sráchoz költözök VAGY kimegyek tejesen új éleet kezdeni külfödlre..

Mit tanácsoltok?

2017. okt. 7. 15:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik fazon sem járna veled jól. Ha segítséget akarsz, akkor azt mondom, hogy hagyd őket békén.
2017. okt. 8. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!