Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van aki azért nem szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki azért nem szereti nyalatni magát, mert mindig van valami?

Figyelt kérdés
Hol ez folyik, hol az, valami kiüti, mindig van ami nem klappol odalent.
2017. okt. 6. 12:32
 1/3 TatyóKirály ***** válasza:
84%
Az ilyennek szerintem el kéne menni valami orvoshoz azért, ha ezek a problémák mindennaposak
2017. okt. 6. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:
49%

Én nem szeretem, ahogy az ujjazást sem. Pedig, nincs semmilyen egészségügyi problémám.

Nekem, csak maszatolás az egész, nem élvezem.

Egyedül, 69-ben "jó", de akkor is csak azért, mert közben teljesen felizgat az, hogy közben egy férfiasságot élvezhetek a számban.

Sokkal jobban élvezem, ha a melleimet kényeztetik, a nyakamat, vagy ami a legjobb, ha én kényeztethetek orálisan.

Ami, még ennél is jobb, természetesen, a behatolás. Bármilyen pózban élvezem a szexet és ez, nekem sokkal többet ér, mint ha csak nyalakodna valaki a lábam közt.

2017. okt. 6. 12:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első alkalommal picit furi volt de csak azért,merr idegenkedtem tőle. Azóta imádom,ha nyalnak ;)
2017. okt. 6. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!