Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet, hogy valaki nem élvezi a szexet? És miért van, hogy ha az egyik fél nem élvezi (annyira), akkor a másiknak se megy?
Van olyan, hogy az egyik fél tök máshol jár. Nem tudja ellazítani magát.
Ilyenkor nehéz vissza rázódni, mert mondjuk a pasi meg rajtad van és ő meg élvezi, amit csinál.
Te meg csak kapod miközbe máshol jarsz...jó ilyenkor pózt váltani, perverz dolgokat súgni, orálozni.
Olyan is van mondjuk, amikor a nő nagyon csendben van és a másik megérzi.
Vagy amikor a pasi szeretne valamit és a nőnek nem természetes.
Ilyenkor megy el a nő/férfi kedve.
Ne csináljátok. Legyetek meg szex nélkül egy darabig, anélkül legyél vele kedves, figyelmes. Aztán 1-2 hét múlva szórd tele rózsaszírmokkal az ágyat és gyújts egy csomó mécsest a hálóban. Vezesd oda, hogy van egy meglepid.
Kezd el az előjátékot, fektesd le, kend be mézzel. Aztán magadat. A folytatást rádbízom.
Persze mindezt abban az esetben, ha szeretitek egymást és együtt maradtok.
Én vagyok a lány. :)
Nem tervezünk emiatt összeveszni és nem is szexelünk minden nap.
Nem tudom, mi történhetett. Amíg csak gondolat, hogy mi fog történni, addig nagyon jó, vonzó. amikor ott vagyunk, akkor meg ... semmilyen, fáj vagy épp kb el tudnék aludni. :D
Neharagudj :)
Akkor neked a fantáziálás lehet jót tenne.
Ami persze teljesen szabad.
Vagy lehet a párod nem elég vonzó és nem tud olyanokat, amik igazán beindítanak.
(Nem tudom, azt írtad ezelőtt jó volt vele, csak lehet meguntad vagy megláttad valamelyik másik énjét/rossz napod volt/rossz szokása van az aktus után...sokminden befolyásolhat.)
Ezért kell teljesen elengedned magad.
Nézz mélyen a szemébe mikor együtt vagytok. Gondolj arra hogy mit csinál veled, csak rá koncentrálj. Arra, ami történik és hogy mivel lephetnéd meg, amiről tudod, hogy jól esik neki.
És ha valamit máshogy szeretnél mond el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!