Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok egy olyan fiúval akinek nincs jogosítványa?
Figyelt kérdés
A mai világban alap a jogosítvány és a menő kocsi a csajozáshoz.
De kényelmi szempontokból is a lányok nem szeretnek gyalogolni cikinek is tartják a gyalogolást.
Van olyan lány aki még a wc-re is kocsival vitteti magát.
2017. okt. 6. 08:51
11/23 anonim válasza:
Érdekes egy világképed van, az biztos. Talán állj fel a gép elől, menj emberek közé és mindjárt rájössz, hogy a világ másképp működik. Jó reggelt!
12/23 anonim válasza:
Mi hat éve együtt vagyunk, egy éve van jogsija. Úgyhogy igen.
13/23 anonim válasza:
Biztos vannak olyan csajok akik így állnak hozzá, de azok nem olvassák a GY.K.-t. :) Itt csak ellenkező választ fogsz kapni, vagy trollok fognak helyeselni... :) De tényleg! Várd meg amíg 16 leszel vagy ha már elmúltál növessz agyat ÉS használd is! :)
14/23 Ramone válasza:
Én pasikènt mondom hogy nekem alapból nincs szükségem autóra mert nem tudom kihasználni .. melóba 25 perc busszal azt kibírom ha máshová megyek akkor meg olcsóbb egy IC jegyet venni mint tankolni a kocsiba ... Nekem nem derogál tömegközlekedést használni úgyhogy pont nem érdekel hogy van e kocsim vagy nincs... Nem vagyok zöld gyökér de abszolút felesleges jelenleg számomra a saját kocsi... Az autózást jobban élvezem ha csak ülök benne és nem kell a vezetésre koncentrálni hanem lehet pofázni és elmèlyűlni a tájban
15/23 anonim válasza:
Személyes tapasztalatom: amíg nem volt jogsim és kocsim, mindig lepattintottak a lányok, ilyen-olyan átlátszó indokkal. Még akkor is, amikor napokat beszélgettünk át, és nem elkényeztetett plázaribik voltak, hanem egyszerű, átlagos, de intelligens csajok. Mióta van kocsim és jogsim, azóta sokkal könnyebb velük összejönni. Bár annyira nem nagy értékű a kocsim, hogy konkrétan amiatt tapadjanak rám, és le akarjanak velem feküdni. Ahhoz már egy új Audi vagy BMW kell. Ismerek olyan pasikat akiknek ilyen van (apuka vállalkozó), nah nekik konkrétan felajánlkoznak a csajok. Volt akit csak azért megdughatott, ha elvitte egy körre. Ehhez az én 4-es golfom kevés, viszont arra elég, hogy ha amúgy normális vagy, intelligens és helyes, és meg van a lánnyal a kölcsönös vonzalom, akkor már nem fognak elküldeni. A csajokra meg ne hallgass,, nagyon kevés az őszinte nő aki nyíltan leírná a dolgok. 1-2 akad néha....
16/23 anonim válasza:
Államvizsgára biztos csak autóval. Ki ez a megjátszós ribi? Az ilyet úgy pofán csapnám egy szívlapáttal, hátha helyre rázódna az a csepp agya.
17/23 anonim válasza:
Az olyan csajokat, akik a kocsira és ezen keresztül az anyagiakra buknak úgy hívják, hogy ri...nc, k...va, l...tyó, rihe...ngy stb.
18/23 anonim válasza:
# 12 Segédmunkás? Te hülye vagy. :D Pont az a baj a 260 ezres kocsival hogy annyiért szinte csak négy normális gumit lehet venni, nem egy egész autót.
19/23 anonim válasza:
jossz itt a pöszóval, mint megbizhato auto. :DDD a szervizesek a francia autokbol elnek Draga.
20/23 anonim válasza:
Nem fogja fel, ő államvizsgára is ótóval ment, mert oda úgy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!