Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostituáltnak illik azt mondani, hogy szeretlek?
Eddig csak olyan szexpartnereim voltak, akikbe szerelmes is voltam valamennyire. Mindennél jobban élvezem a szenvedélyes szeretkezést, ami közben szavakkal is kényeztetem a partnerem, most viszont úgy döntöttem, kipróbálom egy hivatásossal, viszont szeretném a saját "stílusomban" csinálni. Gáz lenne, ha közben a fülébe súgnám a nőnek pl. hogy szeretlek?
26F
Hidd el, más lesz profival mint barátnővel. Egy profival kb. 10x olyan jó mint barátnővel. Ezzel a többség nagyon nem fog egyet érteni pedig így van!
Barátnővel a szeretkezés inkább az érzelmekről szól, érzékiségről. Egy profival meg tényleg "megdolgozzátok egymást" sokkal intenzívebb, keményebb meneteket lehet prostival csinálni mint barátnővel szerintem.
Ennek oka szerintem az hogy míg a barátnődet tiszteled és szereted addig a prostit csak "tömöd".
De ez egyénfüggő is. Van aki meg pont fordítva látja.
De hidd el egy profinak nem fogod akarni akció közben azt mondani hogy szereted, már ha tényleg jól végzi a munkáját, és nem cukiskodik meg nem barátnő feelinges a prosti akihez mész.
Kb olyan ez mintha azt kérdeznéd illik e menni hozzá...
Egyszoval te döntöd el, hogy mondod-e vagy nem.
Miért kellene?
Ha csak nem a szerepjáték része,hogy eljátsszátok,hogy a barátnőd.De ha nem mondod neki,hogy szeretlek,őt az sem fogja érdekelni,mert a szerepjáték téged izgat,nem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!