Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves leendő és már most Apukák! Mi a véleményetek a terhes nő kisugárzó szexualitásáról? Kívánatos tud lenni, vagy taszító a babás pocak?
látjátok, ez a baj, őszintén megírom, hogy nekem nem tetszik a dolog és máris jön a "tisztelet" és hasonló szöveg.
Tisztelem az asszonyt, örülök a gyereknek, minden szuper, DE ha csak maga a fizikai változásokat nézem és hogy "kisugárzó szexualitás", akkor nem tetszik.
És a legrosszabb az egészben, hogy még így anonym oldalon sem lehet ezt leírni, mert egyből egy rossz embernek és rossz férjnek állítanak be, mert nem találom fizikailag vonzónak a terhes nőket.
Ez is egy olyan dolog, hogy nem mondhatja meg az ember az őszinte véleményét, mert a társadalom megköveteli, hogy hazudjon, hogy mindenki jól érezze magát.
A nagypocakos kismamák szexik, és kívánatosak.
A frissen szült kismamák rögtön kívánatosak, de várunk rájuk pár hetet!
A hozzászólásokat nem lepontozzák az emberek. Azt jelzik, hogy hasznosnak találták-e a hozzászólást, vagy sem!
A pontoknak nincs jelentőségük. Azokat a GYK intézi!
Én a lista előkelő helyén vagyok, de nemigazán érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!