Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyok szeretik a pont marokba elfero peniszeket?
Sokszor halljuk, hogy a kisebb noi mell pont egy ferfi marokba valo, elfero.
Nos, egy ugyancsak kisebb meretu peniszrol miert ne mondhatnank ugyanezt, ami ugyancsak pontosan teljesen elfer egy no marokban ? :)
Nekem eddig sem volt problémám a méretekkel, bár mostanában nem kell hasonlón gondolkodnom sem, mert az én méretem megvan. Viszont olyan szépen fogalmaztál, hogy a fantáziámban olyan képben született meg maga a vázolás, ez a gondolat. Ami nemcsak képekben, látványban, nyilvánul meg, hanem azt is bizonyítja, hogy nemcsak a méret a lényeg.
Egyrészről vannak nők akik szeretnek örömöt okozni, köztük én. Így azt vallom, hogy ez a méret is tud ugyanolyan jó lenni, ráadásul fájdalmak nélkül. Személyszerint imádom nézni, ahogy a párom elképed és ahogy tudja élvezni azt ahogy a torkom legmélyén próbálom lenyelni az egészet. Amikor csodálkozik, hogy bármit tehet...de mindez azért van, mert az összkép fogott meg. És akkor még ruhában volt. Az csak ráadás, hogy nemcsak a személyisége, hanem a kézügyessége és nyelvhelyessége is összhangban van. Mi pont összeillünk és mindíg figyel rám, képes vagyok a szemébe nézni és pont nem érdekel a mérete, mikor a legjobbat hozza ki belőlem és azt is elfelejtem milyen nap van vagy hogy hol vagyunk és csak őt érzem. A végén én is a legtöbbet tudom kihozni belőle :)
A valaszok alapjan mi ferfiak elnezobbek vagyunk a masik nemmel, mint a nok.:D
Legalabbis sztem a legtobb ferfit nem erdekli a no mellenek merete, mig a valaszok alapjan a nok meret teren eleg igenyesek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!