Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Láttatok már olyan férfit, aki képes volt az autofellatiora (önszopás)?
Ha igen, mit szóltatok hozzá?
Kiábrándító vagy izgató volt?
Egyáltalán hallottatok már ennek a létezéséről?
Ha tudnám, kinyalnám magam. Mindenféle szégyenérzet nélkül. Sajnos nem tudom.
Ha neked megadatott ez a lehetőség, hát élj vele, élvezd ki. Szerintem nincs ebben semmi undorító, vagy kivetni való, legfeljebb nem mondod el fűnek, fának.
26N
Ki az? Rtl klub. Péntek. Vendégeket hívott meg. Mindig ő beszélt a vendégek helyett. Vicces beszólásai voltak, a vendégeket, és a közönséget is megnevettette. Köpci, kis emberke volt, mint donadevito. Pszichológus, Solymár lakhely.
Beírtam a goggleba showder klub, meg rtl műsorújság 2006. Semmi eredmény. Nem jut eszembe a neve, sem a műsora címe.
Ő mondta, akinek nem volt gyerekszobája...tehát árnyaltan kijelentette, minden normális férfi próbálkozik az önfellációval. Szóval kár tagadni szégyen nem szégyen.
Fábry Sándor (Budapest, 1953. november 20. –) magyar író, humorista, műsorvezető, dramaturg, érdemes művész. Szerteágazó művészetét a kitűnő verbális és kommunikatív képességeire alapozza és azt sajátos egyedi humorral fűszerezi.
Fiú vagyok, tini korom óta naponta szopom magam, és eddig minden barátnőmnek meg is mutattam a produkciót. :) Egyik sem mondta, hogy nem tetszene neki. Ezt értsd úgy, hogy egy volt akit annyira nem indított be, semleges volt számára a dolog. De a többség szerint tök izgi volt, és olyan lány is volt, aki ezután rendszeresen kérte, hogy csináljam előtte. Sokszor így masztiztunk egymás előtt, hogy én szoptam magam, ő pedig néha besegített. Szóval eddig csak pozitív élményeim vannak vele, a többségnek kimondottan bejön és izgató.
Az is istenien jó dolog, amikor szopod magad, és közben barátnőd ujjazva masszírozza a prosztatádat. Érdemes kipróbálni! :) Fenomenális élmény! :)
#7: a Shop stopban valaki pont így halt meg - vagyis beszéltek egy ilyen alakról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!