Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gond van ha szuzkent iszonyatosan kivanom a szexet?
Figyelt kérdés
Nem tehetem meg hogy csak egy ejszakara keresek valakit, egyreszt mert fiatal vagyok(18/L) masreszt mert szuz vagyok, es hogy jonne mar az ki?2017. okt. 1. 20:26
21/24 anonim válasza:
Addig örülj míg, kívánod a szexet. Ha ez a vágy megszűnik, akkor frigiddé válsz, kiégsz szexuálisan. Nem fogod élvezni a szexet, hanem undorodni fogsz tőle. A barátnők találnak maguknak pasit, te meg egyedül maradsz.
22/24 anonim válasza:
ha nem lenne ez normális, akkor mindenki csak 20-25 évesen veszítené el, de mivel a legtöbb ember 16 fele már annyira elveszíti a fejét a hormonok miatt...
23/24 anonim válasza:
A férfiaknak nem önmegtartóztató bajnok kell. Hanem olyan csaj kit éget a vágy. Kivel jókat lehet szexelni, nincsenek nála tabuk, és őszinte.
Az önmegtartóztatás olyan természetellenes. Azt jelenti, hogy elítélsz minden nemű érzelmet, ami emberré tesz minket.
Ha kielégíted vágyaidat, az örömet boldogságot hoz életedbe és bánni fogod, idáig mért vártál.
A szexualitás is egy emberi szükséglet, mint az evés, ivás. Igaz ezek életben tartanak minket, nélkülük meghalnánk. De a szexualitás tagadása az másfajta meghalás, érzelmi halállal jár.
Minek eszünk ha úgyis megéhezünk. Ugyan így minek szexelünk, ha visszatérnek a vágyaink. Mert ez így természetes, nélkülük nem teljes az életünk.
24/24 anonim válasza:
Semmi gond! Egészséges fiatal nőként ez természetes! f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!