Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki olyan beteg, hogy ilyen fotókat készít?
Neten láttam ezeket a képeket, egy egész galéria. Ki olyan perverz beteg állat, hogy egy 15 körüli kislányt fotóz, miközben az az anyjával vásárol. Erre veri vagy mi? Ha lesz egy lányom, akkor lehet hogy valami perverz őt is így fogja egy boltban követni és fényképezni?
Honnan veszed, hogy 15 éves? Ránézésre mindkét lányt olyan 20 körülinek tippelném, valószínűleg barátnők.
Én 30 is elmúltam, de ugyanilyen alkatom van meg hasonlóan öltözködöm, szóval hátulról rólam is azt mondanád, hogy 15 vagyok? LOL
Amúgy abban egyetértek, hogy beteges dolog így fotózni idegen lányokat, de mondjuk még mindig jobb, mint amikor a szoknyája alá fotóznak be valakinek, és azt rakják ki a netre!
Megnéztem mindegyik képen. A legtöbb kép hátulról készült. Ahol oldalról, ott is hajjal takart arccal. Kb semmi nem utal a korára.
Az nanyjával való közös vásárlás éppen 15-nek ciki, 19 évesen már érettebb ennél az ember.
iszonyat jó feneke van! AZTA!!
amúgy a 4. kép amit a hszedben linkelsz az nekem már kicsit fals.. nem lehet, hogy szándékosan pózol ez a csaj ehhez? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!