Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért "száradok ki"?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "száradok ki"?

Figyelt kérdés

Már többször is előfordult, hogy miközben a barátom a csiklómat izgatta, sajnos néhány perc után kiszáradtam, így el sem tudtam menni.

Amúgy sem könnyű elélveznem, de ha pár perc után nem érzem, hogy jó, akkor teljesen száraz leszek. Mit lehet ez ellen tenni?

Nyalással sajnos szintén nem tudtam még elmenni soha, úgyhogy ez nem megoldás.:(

20l

2017. okt. 1. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:

használni kell a sikositót mindenképp!

nyalásnál az is segit ha jut belűlre nyál.

2017. okt. 1. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Az jutott eszembe,hogy mennyire nyal jól a párod? Nem lehet,hogy nem élvezed eléggé? Mert ha igen akkor meg kell tanítani,hogy úgy csinálja ahogy az jó neked.Esetleg az elején csináld egy ideig magadnak és mutasd meg,irányítsd,hogy hogyan jobb.

Ha nem ez a gond,akkor marad a síkosító.

2017. okt. 1. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Babaolaj. A síkosító nem jó, mert az is hamar "felszárad"
2017. okt. 1. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Zuhanyzás közben szex
2017. okt. 1. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!