Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hajfétis! Ciki lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hajfétis! Ciki lenne?

Figyelt kérdés
Férfi létemre hajfétisem van! Egy szép haj láttán is fel tudok szexuálisan izgulni, és arra vágyom, hogy levágjam! Csak a női hajak iránt van ez.

2017. okt. 1. 12:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Átérzem az iróniát a mondatodból, és tudom, hogy mire gondolsz. Neved alapján nem fűzök hozzád kommentárt, valószínűleg élvezed, hogy más kérdései alá a hülye válaszaidat beírogatod. Nem kíváncsi senki a véleményedre, ja, és nem vagyok meleg. Ha meg nem erre értetted, akkor elnézést.
2017. okt. 1. 19:55
 12/23 anonim válasza:

én is odavagyok a hajvágásért, főleg ha géppel vághatok. barátnőmmel egymás haját vágjuk, nagyon élvezzük.

23f

2017. okt. 1. 20:00
 13/23 anonim ***** válasza:
30%

Nem, nem erre értettem. De mégis milyen fetissshhh lenne ha arra áll fel hogy hajat vágsz? Fodrász fetissshhh?

Vagy Hajas Laci fetissshhh? Ne nevezzük már mindent annak.

2017. okt. 1. 23:26
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Valamilyen "fétise", vagy nevezzük bárminek, amire különösen izgul, mindenkinek van, még ha nem is vallja be nyilvánosan. Nálam is a haj ilyen egyébként. Engem egyébként az pont nem izgat, hogy levágjam, sokkal inkább nézni, ahogy drasztikusan levágja / levágatja, meg maga a rövid (akár kopaszra nyírt) női frizura, pláne ha előtte hosszú hajjal is láttam az illetőt. De érdekes módon a másik véglet, a szokatlanul hosszú (fenékig érőnél hosszabb) haj is be tud indítani, bármi olyan gondolat nélkül, hogy levágnám.
2018. szept. 4. 12:09
 15/23 A kérdező kommentje:
Ez nálam is jelen van!
2018. szept. 5. 11:42
 16/23 anonim ***** válasza:
65%
Meg ilyenek is nagyon bejönnek, mint egy amúgy teljesen hétköznapi, konszolidált csaj felnyírt vagy színes hajjal. De a csúcs az a tüsire vagy kopaszra nyírt "frizura", minden más tekintetben klasszikus nőies stílussal kombinálva.
2018. szept. 5. 12:08
 17/23 anonim ***** válasza:
(utolsóhoz: 14. voltam)
2018. szept. 5. 12:08
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha a párom lenne ilyen és szeretne megnyírni én engednem! Rábíznám az eredményt teljesen 😊
2019. febr. 7. 20:11
 19/23 anonim ***** válasza:
26%
Ez a hajvágó fetisshh? Hajas Laci te vagy?
2019. febr. 7. 20:37
 20/23 anonim ***** válasza:
12 neked engedi???? irígyellek
2021. aug. 1. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!