Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatot a szex tart életben a szex táplálja?
Szex nélkül egy párkapcsolat unalmas lehet pláne ha minden nap találkozunk a párunkal és ha majdnem minden nap együtt vagyunk és már nem tudunk miről beszélni egymással az nagyon kínos.
Minden nap vagy minden héten menni Wellnes szállodába programokat csinálni moziba járni piknikezni stb az nagyon sok pénzbe kerül tehát ha nem vagyunk gazdagok akkor szexel kell elütni az időtt nem?
Tehát egy párkapcsolat magyarul mondva csak a szexről szól?
Jó sok önbecsapó ember ír ide. Szar lehet úgy élni, hogy magatokkal sem mertek szembe nézni. Amelyik párkapcsolatban nincs szex, az halott. Tetszik, nem tetszik...
Van olyan kapcsolat, amit a szex tart egybe. Viszont nincs olyan jó kapcsolat, amiből hiányzik a szex.
Persze kivétel ha valaki herélt, vagy beteg, vagy ilyesmi.. de én persze egészséges emberekről beszéltem végig.
5-ös az az 1 hónap szex szünet még kapcsolatunk elején volt akkor még gyerek se volt. Csak sokat csináltuk orrba szájba.
Azóta is együtt vagyunk szex is van
12 és 15: a szánalom ékes példáit látjuk e két hozzászólóban. Akik nem tudnak kikapcsolódni és jól érezni egymást szex nélkül. Eléggé gázak vagytok. Szüleim se szexelnek évtizedek óta, mégis nagyon boldogok. És ismerőseim közt is van két ilyen pár, akik szex nélkül élnek.
15: nincs semmi baj, automatikus reakció a depresszió, mert annyira kiábrándultam a nőkből. Hiába ugrik rám, hogy bsszam meg, elkezdek sírni és depis leszek. Komolyan. Csak ha megvan a bizalom, azaz kb. 1 év szex nélkül, akkor tudok csak lefeküdni.
"rózsaszín ködös cukormázas kis álomvilág"?
Arany drága bogaram! Attól, hogy te nem tanultál normális emberi kommunikációt, s ezért el sem tudod képzelni, hogy két ember beszélgetni is tud egymással, nem csak szexelni, attól még a szerelemből átalakult kölcsönös szeretet és megbecsülés összetartja a párokat. Erősebb kötődés ez, mint amilyet valaha is el tudnál képzelni.
58F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!