Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti nem szoktatok olyat érezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem szoktatok olyat érezni egy lány popsi lyuka láttán, hogy olyan szép, hogy bűn lenne nem szétdugni neki?

Figyelt kérdés
2017. szept. 30. 21:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%

"Aki arra vágyik, hogy egy segglyukba dugdossa a farkát, az mind b*zi."

Köszöntünk körünkben kedves agyhalott barátunk! A csajodnak meg részvétünk...

2017. okt. 1. 13:51
 12/15 anonim ***** válasza:
30%

És meg is jelent az első látens búza, aki felkapta a vizet. El kéne kezdenem lottózni :D

2017. okt. 1. 15:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem is hülyeség, de tökre offos a dolog.
2017. okt. 1. 16:22
 14/15 anonim ***** válasza:
25%
Én csak azt nem értem, hogy az isteni szaftos, meleg, zamatos punci mellet mire jó egy szaros seggbe dugdosni a farkat. Nem igazán elterjedt még az állatvilágban se, pedig ott még vannak homo állatok is. Maradjunk annyiban, hogy ez nem éppen normális, csak elfogadott és gyakori a seggszex...
2017. okt. 1. 17:30
 15/15 kövérnőtimádó ***** válasza:
Jajj Istenem, nálam a popsilyuk annyira édes, annyira kedves, hogy ha a hölgy belemegy, akkor nyalom neki hosszan, s finoman még be is hatolok a nyelvemmel, amennyire csak tudok. Persze ez partnerfüggő és speciális, tudatos előkészítést kíván, úgyhogy nem mindenkivel és nem mindenáron törekszem erre. De néhány partnerem már szinte el is várta és hát, mit tagadjam, én is alig vártam, hogy a szépséges ánuszrózsát nyalhassam. S ez nem feltétlen vezetett anális behatoláshoz, csupán csak az előjáték része volt. mindkettőnk örömére. S ettől egyáltalán nem lettem buzzi. Na!
2017. okt. 7. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!