Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan érdemes letapasztható dildót rendelni?
Melyik oldal megbízható? Tapasztalatok?
20L
Igazából jobb, ha elmész egy szexshopba és megveszed ott. Árban nagyjából ott van, mintha rendelnéd, viszont szemügyre tudod venni, meg tudod nézni, mekkora is pontosan. A netes képek alapján nem könnyű belőni a pontos méretet. Tény, hogy mondjuk az Ebay-ről rendelve sok termék olcsóbb, de a kiszállítás általában egy hónap. Ha magyar szexshopból rendelsz kiszállítással, még postát is fizetned kell.
Egyébként én még az Ebayről rendelt dolgokban egyszer csalódtam, mikor kissebbet rendeltem, mint kellett volna.
23/F
Én egy csaknem ugyanilyet vettem:
Nekem jól bevált - eleinte egy kicsit nagynak tűnt, de már hozzászoktam. Hűséges társam, ha nincs pasi a közelben, akkor sem kell lemondanom az élvezetekről.
44/nő
először nézd ki, hogy mit szeretnél - az isexy-n régebben nagyon jó dolgok voltak, mostanában nem néztem. utána meg keress árösszehasonlító oldalakat, mint az olcsóbbat vagy az árukereső. én ezt csináltam. rendeltem innen-onnan, de mindig kutatómunka után :)
és szerintem nem igaz, hogy boltban ugyanannyiért megkapod. persze annak lehet értelme, hogy szétnézel élőben, aztán neten rákeresel.
Bírom az ilyet, hogy "az igazi már nem is jó?"
Mi van akkor, ha mondjuk a kérdező nem akar pasit, vagy van pasija, de időnként egyedül kell maradnia, netán a szexuális életüket akarják feldobni egy ilyen játékkal? Nem csodálom, hogy ennyire le vannak nézve a férfiak.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!