Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ettől sosem tartottatok egyéjszakásnál?
Évek óta nincs kapcsatom, és eléggé úgy érzem, hogy nem találok mostanában senkit, aki mellett el tudnék köteleződni, és aki igazán megfogna.
Eddig nem szeretkeztem kaocsolaton kívül senkivel, mostanában viszont elgondolkodtam rajta. Nagyon kívánom már a szexet, és úgy érzem, "nem vagyok elég magamnak". Leginkább attól tartok, hogy ez kitudódik, én meg meg leszek bélyegezve... Alapvetően nem érdekel ennyire mások véleménye, de nem akarom, hogy bezavarjon ez majd, ha komoly kapcsolatot akarok... Elvégre is, elég csak egy példáról tudni, máris azt hiszik, hogy mindenkivel csinálom... Nem tartom magam könnyűvérűnek, de egyszerűen már magam sem tudom, mi a fenének ez az önmegtartóztatás... Azon kívül, hogy nem akarok pletyka tárgya lenni.
Nálatok volt már, hogy kitudódott? Esetleg az illető egyik ismerősével találkoztatok, és tudott a dologról? Nem akarok paranoiásnak tűnni, de tényleg aggaszt.:D Nyilván nem ismeretségi körben keresgélnék...
Köszi a válaszokat! :)
#2 Nem áll szándékomban, ilyen szempontból mindig egyenes vagyok, és nem szórakozom másokkal. Úgy mennek bele mindenbe, hogy pontosan tudják, mit akarok.
A privizőknek: Látatlanban nem megyek bele semmibe. Ehhez fizikai vonzalom kell. Ahhoz meg látni a külsőt. Annyira nekem sincs szükségem a szexre, hogy egy nekem abszolút nem vonzó emberre felizguljak. Nem szeretem az anonim társalgást...
Én alapból mindig "jókislány" voltam, de volt egy ilyen kalandozós időszakom, a környékről is volt 1-2 srác, amiről ennek hála utána beszéltek is, de soha nem érdekelt mások véleménye, egyetemista, sportos, csinos lány vagyok, majd gondolod pont az fog érdekelni, hogy a kocsmában az alkoholisták, vagy a szakmunkás hülyegyerekek, akik semmire nem vitték, mit mondanak rólam? :D Az értelmesebbek alapból sem pletykálkodnak, tudják, mit jelent a magánügy és zéró rosszindulat.
A másik ok, amiért nemis érdekelt ekkor mások véleménye(persze most se), hogy egyetem után külföldön fogok élni és ott akarok majd párt találni, ő meg úgysem fogja ismerni az előéletem, én se az övét, nemis akarom teljesen, a múlt elmúlt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!