Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy szexképeket küldenek itt egymásnak az emberek?
Figyelt kérdés
Sok ilyen posztot látok, kíváncsi vagyok.2017. szept. 28. 09:59
2/9 anonim válasza:
izgató mind2 félnek
én is kaptam már, de ilyen random szexkép nem izgat
azt tartom parasztságnak amikor a srác az ex vagy barátnők képeit küldözgeti...
én jó pár lánytól kaptam már, olyat is amin arc meg minden látszik, de ezeket én kaptam, nem küldöm tovább senkinek
3/9 anonim válasza:
Egész életükben ennyi lesz a kimaxolt szexuális életük.
4/9 anonim válasza:
2es! Es ezt milyen dumaval sikerult osszehozni? Evek ota latogatom az oldalt, sok csajjal dumaltam mar, de vagy mindnek ferje van/vagy parja akit mindennel jobban szeret, vagy amint megdicsered oket nem valaszolnak tobbet.
5/9 anonim válasza:
Mert a szexualitástól beindúl az ember, a vágy, hormonok. Nem kicsit van ereotikus tölte a fórumnak mondjuk azért.
6/9 anonim válasza:
#4:
normálisan beszélgettünk, volt olyan aki teljesen váratlanul küldött, ez pl nem jön be...
ha normális vagy a csajokkal sokkal hamarabb célt lehet érni, mintha elkezdesz perverz beszólásokkal próbálkozni...
persze attól függ mi a cél
volt olyan csaj élőben aki megkérdezte, hogy miért nem dugtam meg amíg nem volt együtt a pasijával, holott az volt a célom, hogy rendbe jöjjön a kapcsolata :D
7/9 anonim válasza:
74%os most néztem több válaszodat, más kérdéseknél! Először még el is hittem amiket írsz, de most már tuti kamu. Van ilyen haverom mint te, aki folyton a csajozásaival henceg. A 99%-uk kamu, szóval neked is kb eddig hittem el a baromságaidat.
8/9 anonim válasza:
Nekem túl ritkán küldenek csajok, hogy erre érdemben tudják válaszolni... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!