Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők. Előfordult veletek már olyan? Többi lent.
Figyelt kérdés
Volt már olyan, belétek élvezett a párotok/pasitok és nem volt idő alaposan tisztálkodni mert késésben voltatok. És úgy indultatok el munkába, suliba vagy bárhova hogy közben folydogált belőletek a párotok spermája? Nem volt rossz érzés? Nem látszott? :)2017. szept. 27. 12:37
1/7 anonim válasza:
Fúj nem ez gusztustalan....
19/L
2/7 anonim válasza:
Annyi időm mindig van, hogy gyorsan megmosakodjak. Ez alap higiénia.
26N
3/7 anonim válasza:
Nem mert intimtörlökendő mindig van aminek a használata kevesebb mint 60 mp.
Másrészt mindig van nálam tisztasági betét aminek a bugyiba való helyezése egy pillanat .. Az öltözés több időt vesz el mint ez a kettő.
Szóval nem nem vokt rossz.
23 N
4/7 anonim válasza:
Ezek olyan dolgok, amikre mindig van idő.
5/7 anonim válasza:
A feleségem jött már úgy haza,el volt ázva a bugyija.A szeretőjével szexelt a kocsiban..
6/7 anonim válasza:
Max itthon volt ilyen velem, hogy felkaptam gyorsan egy bugyi+polo+rovidnadrag kombot, amig elszivok egy cigit, es elazott a nadragom, amikor miutan elszivtam a cigit, felalltam es elindultam zuhanyozni a furdobe. De az meg igazabol oly' mindegy volt, meg hat szamitottam is ra.
7/7 anonim válasza:
Na mivan kifolyt a tapétaragasztó? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!