Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarja mindenki fiatalon "kiélni" magát?
Mi a baj ezzel? Szerintem az ilyen normik akik ebből ítélnek eleve ilyen gyáva fajták.
És mondom ezt úgy, hogy engem meg jó ideig nem érdekelt a szex. De miért ítélnék meg valakit, akit meg igen.
Nekem ez nem szimpatikus amit te csinálsz itt ebben a kérdésben, hogy próbálod megbélyegezni őket.
Azért mert félnek a haláltól..Minél hamarabb akarják csinálni.. A srácok a csajokat a csajok meg a srácok dákeszét várják...
Mivel a mai fiatalság tényleg elég hamar csinálja (a többség).Biztos hormon bajosok :D vagy azt hiszik hogy ha abban a fiatalság idejében ha nem csinálják akkor már soha se fogják..Ezért inkább igyekeznek a lehető legtöbbször csinálni és persze Minél Hamarabb...
Miért, mikor akarja kiélni magát az ember szerinted?
70 évesen, amikor már fel se áll, a nők meg szárazak, mint a tapló? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!