Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ma fürdés után rámásztam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma fürdés után rámásztam a pasimra, szexelni akartam arra vártam egesznap h együtt legyünk, ő meg lelökött magáról h most ehhez nincs kedve és elment aludni. Nekem ez nagyon rosszul esett. Szerintetek miért csinalta ezt?

Figyelt kérdés

24/L

25/F

2017. szept. 25. 21:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%
Legközelebb, ha arra kér, hogy pippantsd le, mondd neki, hogy verje ki egy pohárba, majd reggel megiszod, mert fáradt vagy. Szerintem elgondolkozik rajta. 25 évesen hogy tud ilyet tenni???
2017. szept. 26. 00:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Gondolom fáradt volt, vagy valami épp bántotta, és nem tudott rád koncentrálni.
2017. szept. 26. 02:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért az bagyon bunkó ha csak úgy lelök és odaveti,hogy "haggyá fáradt vagyok". Elég kiábrándító. Nem az,hogy fáradt,hanem maga a modora.
2017. szept. 26. 05:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Ma reggel bocsánatot kért én meg mondtam h haragszom
2017. szept. 26. 14:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt mi lett? Volt meg ilyen?
2019. szept. 6. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!