Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma fürdés után rámásztam a pasimra, szexelni akartam arra vártam egesznap h együtt legyünk, ő meg lelökött magáról h most ehhez nincs kedve és elment aludni. Nekem ez nagyon rosszul esett. Szerintetek miért csinalta ezt?
Figyelt kérdés
24/L
25/F
2017. szept. 25. 21:42
11/15 anonim válasza:
Legközelebb, ha arra kér, hogy pippantsd le, mondd neki, hogy verje ki egy pohárba, majd reggel megiszod, mert fáradt vagy. Szerintem elgondolkozik rajta. 25 évesen hogy tud ilyet tenni???
12/15 anonim válasza:
Gondolom fáradt volt, vagy valami épp bántotta, és nem tudott rád koncentrálni.
13/15 anonim válasza:
Azért az bagyon bunkó ha csak úgy lelök és odaveti,hogy "haggyá fáradt vagyok". Elég kiábrándító. Nem az,hogy fáradt,hanem maga a modora.
14/15 A kérdező kommentje:
Ma reggel bocsánatot kért én meg mondtam h haragszom
2017. szept. 26. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!