Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizárólag szex után van párkapcsolat és nem fordítva, vélemény?
Figyelt kérdés
Egyik srác úgy véli h ki kell probálni a lányt mielőtt elkötelezné magát. Tehát le kell vele feküdni párszor és csak utána, ha megfelelt, akkor vág bele a párkapcsolatba. Tehát volt már olyan lány akit a szex miatt dobott, mert vmi nem tetszett neki.
Véleményekre vagyok kiváncsi, h ti mit gondoltok erről? Egyáltalán melyik a jobb párkapcsolatban szexelni vagy így előtte?
2017. szept. 24. 23:19
11/15 anonim válasza:
Mondta a lánynak mi nemnjó? Szerette a lányt
12/15 anonim válasza:
Meglepő vagy sem,de nőként is így vélekedek.Volt nagyon sok rossz tapasztalatom.Aztán inkább elöbb derüljön ki hogy elmegy 2 perc alatt,vagy hogy figyelmetlen barom,netán önző.Mivel még nagyon nem érzek iránta semmit nem nehéz kidobni,mintha beleszerettem volna.
13/15 anonim válasza:
Hamarabb van Párkapcsolat mint Szex.
De ha csak szexet akarok akkor olyan paait keresek aki másra nem jó csak 1-2 dugásra azt cső.
23 N
14/15 anonim válasza:
egy kapcsolat elején még fontos a szex egyeseknek, szóval meg tudom érteni. de pár numera után leszűrni, hogy nem jó neki a nő, baromság. mi nem jó benne neki? lehet olyan dolog, amin, ha dolgoznának, akkor működne a kapcsolat. aztán lehet, hogy eldob egy tök jó fej csajt azért, mert nem akar anált, pedig hosszú távon, jobb a kompromisszum, mint a tökéletes szexpartner megtalálása, hiszen idős korára vagy netán 10 év együttlét után már semmi újat nem nyújt a szex, aztán akkor már csak a személyisége lesz a fontos, azon meg nehezebb alakítani
15/15 anonim válasza:
En a forditottjaval ertenek egyet. Kapcsolaton kivul nincs szex. Szerintem ez lenne a normális. Ill. Nekem ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!