Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért imádom bámulni a férfiakat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért imádom bámulni a férfiakat?

Figyelt kérdés
Konkréten egész nap flörtölök. Utcán, boltban, buszon.. Annyira kívánom a pasikat, és jó rájuk nézni, de ritkán van alkalmam szexelni, mert a “pasim” csak heti 1x ér rá. Ez normális ,hogy kb szemmel vetkőztetem a pasikat? 21/L
2017. szept. 22. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:

igen,teljesen normális, meglepő a válasz de azért imádod a férfiakat mert hetero vagy,tádááá:D

komolyra fordítva a szót pedig azért, mert kevés az a heti 1..:) a flört azt jelenti hogy beszélsz is némelyik férfival? illetve a "pasid" valójában nem a pasid, csak szexeltek? ez esetben keress mást,vagy mást is:) ennyi,ilyen egyszerű,amiről nem tud.. de mivel nem a pasid, csak a "pasid", kit érdekel hogy mit szól hozzá tulajdonképpen?:)

2017. szept. 22. 19:13
 2/10 anonim ***** válasza:
szerintem meg gerinctelen dolog izgatni a férfiakat pusztán azért mert téged nem kefélnek meg rendesen... komolyan akkor masztizz otthon és kész továbbá azzal flörtölj akivel dugni is akarsz... majd azt éred el vele hogy valamelyik hülyét beizgatod aztán erőszakoskodni fognak veled 23/F
2017. szept. 22. 19:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Esti privát cunamira készülj!

3...2...1...

2017. szept. 22. 19:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is ìgy vagyok. Főleg miòta nincs szex. L
2017. szept. 22. 20:13
 5/10 A kérdező kommentje:
A pasim nem a pasim , mivel ő nem akar velem komolyat, ezért ebben állapodtunk meg. De nekem ez így kevés. Az ő munkája meg olyan ,hogy kb sosincs otthon.
2017. szept. 22. 21:03
 6/10 A kérdező kommentje:
#2-es szóval akkor akivel flörtölsz , azt utána rögtön ágyba is viszed ? ..
2017. szept. 22. 21:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Lehet te bámúltál meg engem a múltkor, kérdező? :)

SZólhattál vna, h sexelni van kedved! :)

2017. szept. 22. 21:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de engem bámulhatnál, ha akarsz.
2017. szept. 25. 22:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális, én a számomra szép nőkkel szoktam ezt csinálni!
2017. szept. 25. 22:35
 10/10 anonim ***** válasza:
MAjd lebombáz a kankó és lecsillapodsz míg kezelteted....
2017. szept. 25. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!