Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye A zongoratanárnő című filmről?
Aki látta, az tudja, hogy nem véletlenül tettem ebbe a kategóriába. Én tegnap néztem meg, de nem tudom kiverni a fejemből. Nagyon nagy hatást tett rám…
(35F)
Nem tudtam végig nézni, untatott.
Többet vártam a filmtől..
Ajánlották, mert tetszik a téma , de a film nem jött be..
A 4-es válaszoló az, aki végignézte, és megértette a filmet…
A 3 -as, csak sajnálhatja, hogy nem nézte végig. Bár az utolsó jelenet engem is sokkolt…
És az a fura, hogy nincs igazából vége a történetnek…
Számomra is rendkívül unalmas és vontatott volt.
Ha már témánál vagyunk sokkal inkább a Titkárnő, mint ez.
# 4 vagyok
Végeredményben vége van azzal, hogy a tanárnő élete sosem fog változni.
A titkárnőt is láttam De az engem nem rendített meg ennyire…
4-es. Direkt nagyon megnéztem az utolsó jelenetet. Amikor kimegy az épületből. Nehezen látni, de ott van még a vállán a seb…
Ki tudja végigcsinálta a koncertet vagy sem. És így számomra az sem biztos, hogy életben marad. Most azon vagyok, hogy a könyvet is beszerezzem. Mert eredetileg ez egy könyv…
Megrendeljem neked?:) [link]
Egy ideig én is nézegettem, többször is, elgondolkodtató az a szülői minta, annyi elfojtás, áldozat, alárendeltség, ami rá lett kényszerítve, ahogy nem lehetett önálló döntése még a legjelentéktelenebb dolgokban sem, ill. az anya személye...nekem az egyik legfelháborítóbb mondat az egész filmben, mikor az anya azt mondja "Mit szólnak a szomszédok!", mikor a 40 éves tanárnő estére férfi látogatót fogad...sokat lehetne írni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!