Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik a rosszabb eset? Ha a csajod előző pasijának 20 centis volt a farka (egyetlen hosszú kapcsolat) vagy ha a csajod 30 pasival feküdt le előtted?
Figyelt kérdés
2017. szept. 19. 17:37
11/16 anonim válasza:
30 pasi nem sok. Nekem 83 csajom volt már.
12/16 anonim válasza:
Ha volt 30 pasija akkor sok mindent tud..remélhetőleg. A méterrel meg az a baj hogy nekem nincs húsz alatta bőven. De volt olyan exem aki össze jött egy nagy pénisszel rendelkező hapival csak jókat mesélt még is vissza jött volna hozzám..szóval mindegy..
13/16 anonim válasza:
Ha sok pasival volt akkor mar koteleto jelleggel rutinos es nem sok minden lehet amiben nincs benne. Az jo, hidd el. A pin..an nincs szamlalo!(idezet)
A husz centis se zavar, nekem attol se nagyobb, se kisebb nem lesz, s nema ettol megy tovabb vagy marad a csaj.
Tehat ezeket en pont le.szrom. :-)
1: isten vagy!!!!!!
14/16 anonim válasza:
Én azt szoktam hogy rá sza.ok a mellére és strandpapuccsal szétcsapom.
15/16 anonim válasza:
Nos az enyám se igen marad el a 20 cm-től, de mellé szép vastag is... szóval biztosan én leszek a legjobb az életében :)
16/16 anonim válasza:
Emgem nem zavarna a 20 cm mert nekem is majdnem akkora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!