Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgat a szex nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgat a szex nagyon olyan lányokkal, kik kifejezetten csúnyák?

Figyelt kérdés

Ha egy lány csúnya, s nagyon vékony vagy elhízott és az arcberendezése is csúnya azt valamiért nagyon megb@§zna'm. (Ha ápolatlan akkor nem)

Vajon miért?

2017. szept. 19. 14:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Utolsó! Én szívesen ismerkednék veled, de azt tudd hogy csak szexpartnert keresek. Ha amúgy nem vagy totál ápolatlan, akkor simán van esélyed, s szerintem nem csak nálam.

Privibe várom az email címed első körben, aztán holnap munka után rád írok. Aztán meglátjuk.

De ha ehhez még sincs kedved, akkor se mondj le a szexről!

2017. szept. 19. 23:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A felső sor középső... na így néz ki a szűzhártyám kb. Gyerekek, ezt még egy kobalt-argonit fejes metró fúrópajzs se üti át... :'( Olyan undorító, hogy elkezdek öklendezni, mikor megnézem a sminkelőtükörrel. Mint egy húsos tésztaszűrő... A doki is megijedt tőle basszus, mikor bekukucskált a kacsával. Szóval előtte el kell mennem műtétre. Már látom is, ahogy szakadnak az orvosok a röhögéstől..."Haha, mi az istennyila ez a lukacsos pókszem monszter, gyere Lali fotózkodjunk egyet vele, mielőtt elmászik"...

Szerintem a Jóistennek szándéka volt ezzel, tudta, hogy félrement a génlottó hát ne is szaporodjon a korcs, forrasszuk be a csúnyáját is. Kegyetlen feketehumora van az öregnek...

Majd ha megműttetem, akkor visszatérhetünk rá. Nem amúgy viccen kívül nem vagyok ennyire gáz. Úgy fél liter vegyesgyümölcs után simán vállalható lennék... és elhiheted, nem akarok kapcsolatot. Jó nekem egyedül is. Azon azért ne csodálkozz, hogy miután elalszol kibálázom a kukából a gumit, és lefagyasztom -80-as ultramélyhűtőben. Soha nem lehet tudni mikor akadok ondóra újra, ilyen fejjel még a sperma takarékszövetkezetbe se engednek be. Azért babáznék még 35 előtt, ha lehet.

Na majd a műtét után. Ez is az életem vicce... még a szüzességemet is a plasztikai sebészek veszik el :'(

2017. szept. 20. 00:34
 13/21 anonim ***** válasza:

Kimondottan szórakoztatóak a válaszaid, csak az a baj, hogy a keserűségedet takarják. Szerintem műttesd meg, az egy előrelépés.

Az arcodat nem tudod valahova feltölteni? Kíváncsi lennék, hogy csak extra önbizalomhiányod, torz önképed van-e. Ha nem akarod nyilvánosba, akkor priviben.

2017. szept. 20. 10:26
 14/21 anonim ***** válasza:
52%

Feltöltöttem:

www.rondalovakrolkepek.org/pokpunci29

2017. szept. 20. 15:46
 15/21 A kérdező kommentje:

Én komolyan gonoltam, hogy ismerkedjünk kicsit mert valószínűleg bejönnél.

De azt sem tartom kizártnak, hogy valamilyen oknál fogva súlyosan csúnyábbnak látod magad mint valójában vagy.

Lehet, hogy sokaknak bejönnél.

A szűzhártyádat pedig műttesd meg, ha valóban az az egyetlen megoldás, de amúgy addig is létezik orál. :D

2017. szept. 20. 16:20
 16/21 anonim ***** válasza:

Na remek, ügyes vagyok... erről a sz.r képfeltöltésről le sem lehet törölni.

Lehetőleg mentsétek le, és cikizzétek ki nyugotan a haverjaitoknak is :'(

2017. szept. 21. 02:01
 17/21 A kérdező kommentje:

Szerintem nem vészes. De jelentem a válaszod, Te pedig nyugottan jelentsd a kérdésem és hátha törlik valamelyiket...

Persze nem azért mert annyira csúnya vagy, csak gondolom senki sem örülne egy örök linknek az arcáról egy ilyen kérdés alatt.

2017. szept. 21. 12:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Hasonlo itt is. Csak en ducikat nem, vekony csunya arcu lanyok izgatnak, a kampos orr, kicsit kilatszo fogak hozza meg szemuveg es kesz vagyok.. :)
2017. okt. 9. 11:27
 19/21 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem olya csúnya a 12 es ahogy leírja. Szerintem csak magát látja rondának.
2019. nov. 19. 21:11
 20/21 anonim ***** válasza:

#19 Hahah OMG. Ezt a fasságfüzért még én írtam anno arról a profilról amiről kitiltottak :D

Remélem levettétek hogy böszme nagy trollkodás volt az egész. Szerintem valamilyen elcseszett vállalati meeting gyomrában született ez szöveg a sokszemű monster szűzhártyáról 😃

Bocs mindenkitől, szép idők voltak.

2019. nov. 19. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!