Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Nektek Ő bejön szexuálisan?
Figyelt kérdés
2017. szept. 18. 19:31
2/15 A kérdező kommentje:
10/?
Kort is írjatol! Köszi!
2017. szept. 18. 19:31
3/15 anonim válasza:
Kegyetlenül vonzó, 10/10!
Ma is elég jól tartja magát egyébként, csak a nagyapám korú emberek már nem igazán hoznak lázba.
19/L
4/15 anonim válasza:
Jahajahja, de messze van az ideálomtól. :D
Az enyém piont fordítottja: nem ilyen nyálarcű, kopasz, és szakállas.
Nem szeretem a hippi, zenész, művész arcú fiúkat. Pontosan mert....csak fiúsak.
5/15 anonim válasza:
Mivel a hosszú haj nagyon durván a gyengém, természetesen.
Olyan művészléleknek tűnik amilyen én is vagyok. Szóval, igen, nagyon vonzónak tartom.
7/15 anonim válasza:
Nekem nem szeretem a hosszú hajú férfiakat de ő nagyon nem!
19/L
8/15 anonim válasza:
7-es, hallottál már vesszőkről?
Vagy, ez is ilyen "királynő elleni merénylet" dolog, és direkt kétségeket hagysz magad után? :D
10/15 anonim válasza:
Nemtudom ki ez de nagyon nem
Tiszta homoszexuális feje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!