Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen a különbségségek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a különbségségek vannak a fizetős és az ingyenes szex között?

Figyelt kérdés
Előnyökre, hátrányokra lennék kíváncsi.

2017. szept. 17. 15:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9-es voltam. Úgy értem, a gyakorikérdések hirdetései között is megjelent az a weboldal, ahol prostituáltak hirdetik magukat pénzért (ami egy maffia, mert ez illegális, mégis működik). De lehet, már nem jelenik meg a hirdetésük itt, nem tudom.
2017. szept. 17. 21:30
 12/18 anonim ***** válasza:

9, 11 -es! 4es vagyok. A rosszlányok hu-ra , beszámolók com-ra és társaira gondoltam. Ami elvileg szexpartnerkereső oldal, gyakorlatilag pedig a 99,9% örömlány. Azt a 0,1%-ot még nem vettem észre :)

A szabálzatban benne van, hogy fizetős szolgáltatást nem lehet reklámozni, gyakorlatilag pedig annyi, hogy az árakat csak telefonban mondják... Az oldalnak nem felelőssége mert nincs kint a hirdetésekben, hogy x ezer...

2017. szept. 17. 21:56
 13/18 Sick Fish ***** válasza:
84%

Miquel

Te könnyen beszélsz, Téged imádnak a Nők, engem első ránézésre megutálnak.

Igazából egyszerű a dolog, ha tetszel a csajnak, akkor nyert ügyed van, ha nem tetszel neki, akkor mindegy mit csinálsz, sosem fog sikerülni.

Úgyhogy én inkább feladtam a vesztésre ítélt "harcot" és a könnyebb utat választottam. Az meg szerintem senkinek se fájjon.

2017. szept. 24. 12:32
 14/18 anonim ***** válasza:
Ne személyeskedjünk, ha kérhetem. :-)) A megállapításod egyébként sem helytálló, már csak a koromra való tekintettel sem. Fogalmazzunk úgy, hogy volt idő, amikor valamivel könnyebben ment a csajozás, mint másnak. De ez sem volt ok arra, hogy hátra dőljek, és ne tanuljak még többet a nőkről. Mert legyőzni csak úgy tudod, ha ismered őket.
2017. szept. 25. 14:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Miquel!

Nyilván jobb lenne szeretkezni, mint csupán dugni, de van, akinek csak a fizetős szex jut.

Nem szerethető, mert nem jóképű.

(Ha jóképű vagy, szeretnek a nők, ha ronda vagy, nem vagy szerethető)

2017. okt. 7. 15:28
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha ez így lenne, már kihalt volna az emberiség. Sőt, ha így lenne, te sem tudnál ide sületlenségeket irkálni, mert apura sem talált volna rá a szerelem. Valójában az a helyzet, hogy amint azt nagyanyáink fogalmazták, ha egy férfi egy fokkal szebb az ördögnél, már talál párt magának.
2017. okt. 8. 09:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Akkoriban igaz volt a mondás, manapság már nem. Én szebb vagyok egy fokkal az ördögnél, sőt másfél fokkal is.

Kicsit túloztam, mikor írtam, hogy csak a jóképűek szerethetőek, de érted a lényeget.

2017. okt. 8. 12:10
 18/18 anonim ***** válasza:
"e sem tudnál ide sületlenségeket irkálni, mert apura sem talált volna rá a szerelem"- talán jobb lett volna, ha nem talál rá a szerelem. Akkor most nem itt szívnék ebben a redvás életben.
2017. okt. 8. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!