Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a különbségségek vannak a fizetős és az ingyenes szex között?
9, 11 -es! 4es vagyok. A rosszlányok hu-ra , beszámolók com-ra és társaira gondoltam. Ami elvileg szexpartnerkereső oldal, gyakorlatilag pedig a 99,9% örömlány. Azt a 0,1%-ot még nem vettem észre :)
A szabálzatban benne van, hogy fizetős szolgáltatást nem lehet reklámozni, gyakorlatilag pedig annyi, hogy az árakat csak telefonban mondják... Az oldalnak nem felelőssége mert nincs kint a hirdetésekben, hogy x ezer...
Miquel
Te könnyen beszélsz, Téged imádnak a Nők, engem első ránézésre megutálnak.
Igazából egyszerű a dolog, ha tetszel a csajnak, akkor nyert ügyed van, ha nem tetszel neki, akkor mindegy mit csinálsz, sosem fog sikerülni.
Úgyhogy én inkább feladtam a vesztésre ítélt "harcot" és a könnyebb utat választottam. Az meg szerintem senkinek se fájjon.
Miquel!
Nyilván jobb lenne szeretkezni, mint csupán dugni, de van, akinek csak a fizetős szex jut.
Nem szerethető, mert nem jóképű.
(Ha jóképű vagy, szeretnek a nők, ha ronda vagy, nem vagy szerethető)
Akkoriban igaz volt a mondás, manapság már nem. Én szebb vagyok egy fokkal az ördögnél, sőt másfél fokkal is.
Kicsit túloztam, mikor írtam, hogy csak a jóképűek szerethetőek, de érted a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!