Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha asperger szindrómás öcsém befizetem prostihoz honnan tudom, hogy tényleg megtörtént-e az aktus?
Nem volt még nővel,(de hetero),nem akarom,hogy átvágják...
/N
De amúgy szívesen elárulok valamit a kérdezőnek is.
Nem attól lesz valaki jobb ember vagy rosszabb, hogy elvesztette-e a szüzességét vagy sem. És nem attól fog egy kapcsolatban sikeresebb lenni, vagy magabiztosabban párt találni, hogy valaki befizette egyszer egy pusztán szexuális élményre, amihez egy párkapcsolatnak, vagy még inkább a párkapcsolatban élő felek testi-lelki együttlétének vajmi kevés köze van.
HA a kérdező racionálisan gondolkodik, akkor egy normálisabb örömlány lecsavar 4-5 menetet naponta, ami 20 ezrével napi 100. Akárhogy nézzük ez havi 3 milla. Elég jól kell keresni ahhoz egy nővérkének, hogy csak a kisöcsit tojózzák ezért...Az meg végképp egy blődli, hogy "Pár gonosz kis libának köszönheti a kudarcait". Lehet apád tök részegen pukkantotta tele anyádat, és azért lett ez a végtermék, de könyebb mást okolni.
Azt meg ne gondold már, hogy a kiemelt családi pótlékból, meg az adófizetők pénzéből még kur.váztatod az öcsédet...
Az egész általad leírt betegség semmi olyan dologra nem utal ami miatt ne tudna ismerkedni, vagy dolgozni! Napóleon ezzel a bajjal európát leigázta. Buta, mulya, foglalkozzál vele... MEnjen el egy rehab munkahelyre.
#23 -Soha nem éltünk segélyen!
Az állapotáról rajtunk kívül csak az orvosa tud.
Vállalkozásunkban dolgozik és adót fizet ahogy mi is.-lehet pont helyetted!
Apám soha nem volt részeg vagy beteg ahogy anyám sem.-Tehát "pukkantani "max téged fognak vagy te fogsz... és lehet neked még "érdekes" gyereked,vagy érheti baleset!
De csupán annyi jót kívánok neked amennyi az öcsémnek járt az emberek kedvességéből.
A beteg vélemények meg minősítik az ide rosszindulatúan írókat!
Kérdező!
Én is aspergeres vagyok és hányingerem lett tőled. Ha az én egyik testvérem oda állított volna elém egy ajándék k_rvával, akkor úgy rúgtam volna szájba, hogy kiköpte volna az összes fogát.
Az általad írtak alapján nagyrészt ti vagytok a felelősek az állapotáért. K_rvázás helyett inkább foglalkozni kéne azzal a gyerekkel és nem kéne mindent ráhagyni azért mert "beteg". Meg kéne tanítani szocializálódni, nem másra mutogatni, meg másokat mocskolni azért mert nem akartak összejönni egy szociális analfabétával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!