Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én most szűznek számítok?
Egyszer "voltam" együtt egy exbarátommal, de annyira szűk voltam, hogy nem igazán fért be, aztán így abba is maradt a dolog... Azóta sem voltam mással, szóval azt se tudom, képes vagyok-e a szexre egyáltalán. De ez így minek számít?
19L
Mivel az első szexuális élményeden már túl vagy, szerintem nem vagy szűz. Orvosi értelemben persze lehet, hogy az vagy, de úgy általánosságban nem.
De tükörben meg tudod nézni, megvan-e még a szűzhártyád. Amúgy sem ártana egy kicsit ismerkedned az anatómiáddal, mielőtt újabb aktusra vállalkozol.
Ha akkora felnőtt érett nagylány vagy, akkor az első út vezessen innen egy nőgyógyászhoz.
Nem is értem, miért nem kötelező 16-18 évesen egy ellenőrzés.
Két ismerősömet is műteni kellett ott lent, mert benőtt a hártya és nem ment az aktus.
Azt gondolom, hogy a szűzesség = szexuális tapasztalat hiánya. Sok lány pettingel, van benne orális élvezetekben, akár análisan is engedi, de a szűzhártyája ép. Ő most szűz?!
Szerintem nem, csak biológiai értelemben.
Akinek ez fontos, azért ragaszkodik a lány szűzességéhez, mert biztos akar lenni benne, hogy ő az első férfi az életében.
Azon kívül, hogy ez barbárság, még butaság is, és alig kivitelezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!