Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Göndör vagy egyenes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Göndör vagy egyenes hosszú hosszú haj a vágykeltőbb?

Figyelt kérdés

163 centi magas vagyok.50 centi hosszú hajam van.Kocsit derekam alá ér.Dédnagyapám török vonala miatt erőseb szálú sötétbaran dús és hulláms hajam van.Ami plusz hogy a hajtöveimnél egyenes.Most ilyen mogyoröszínű bayalage melír benne.És eddig egyenesen hordtam vasaltam.Most hullámosan hordom.Melyik szexibb?

Mindig kiengedve hordom.

2017. szept. 16. 11:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom nekem ez így a nőtől függ. Van akinek ez áll jól van akinek az. Leginkább arcfüggő, meg hogy milyen az összkép.. De ha válaszanom kell akkor inkább a hullámos.
2017. szept. 16. 11:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen a mosolyod hozzá :), de tényleg nehéz elképzelni, az 1-es válaszolóval egyet értek, hogy arctól is nagyon függ. Mindkettő lehet dögös;)
2017. szept. 16. 11:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Teljesen arcfüggő, kinek mi áll jól. Nekem pl az egyenes jobban áll, ezért úgy hordom, másnak a göndör, megint másnak a copf...
2017. szept. 16. 11:51
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem a hullámos meg a göndör nem ugyanaz. Viszont a kérdésedre, a barátnőm alapvetően göndör, ez olyan kis cuki, barátnős. Viszont ha kiegyenesíti, akkor tudja, hogy nagyon beindít, mert szerintem így dögösebb, szexibb. Ami a jó benne, hogy látom, hogy mikor szeretne szexelni, mert akkor kivasalt hajjal vár otthon :DD
2017. szept. 16. 12:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Alulról fazonra igazított? ;)
2017. szept. 16. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
A göndör haj nem szép. A hullámos tök átlagos. Az egyenes elterjedt. Miért nem vágatod le vmi dögösre?
2017. szept. 16. 12:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Megőrültél?!? Vágassa le azt a szép hosszú haját? Szerintem izgi ha szex közben a popsi alatt cirógatja a vége.
2017. szept. 16. 13:03
 8/10 Ramone ***** válasza:
Őszintén szólva egyén függő... Gondolj bele hogy egy fehér bőrű kövér férfin hogy mutatna egy rasta haj és képzeld el hogy egy átlagos alkatú fekete hapsin hogy mutat... Van különbség... Nálad is alkat arc függő hogy hogy a szexibb... Így látatlanban csak azt tudom mondani hogy Optimális esetben mindegyik stílus szexi tud lenni
2017. szept. 16. 13:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyenes. Nekem nem tetszik amikor egyenes felül, és aztán behullámosodik lejjebb.
2017. szept. 16. 14:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyenes haj frufruval a legizgatóbb.
2017. szept. 16. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!