Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális létemre milyen lesz az első szex egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Van itt olyan meleg férfi aki hetero párkapcsolatban él? Érdekelne, hogy milyen lesz az első alkalom, amikor a barátnőmmel lefekszem. Mert eléggé félek, hogy nem fogok tudni felizgulni rá, és nem áll majd fel.
21/F
2017. szept. 15. 16:16
2/9 anonim válasza:
Akkor miért van barátnőd? Amúgy nagy szemét vagy, mert te nem is őt akarod, de ő ezt nem tudja és úgy van veled..
3/9 anonim válasza:
Ha fszt szereted hogy tudsz nővel lenni?
Max biszex vagy akkor.
23N
4/9 A kérdező kommentje:
2es!
Én vele akarok lenni. Nyílván nem jövök össze egy sráccal. Csak nem feltétlenül izgat fel szexuálisan, úgy mint egy férfi. De ettől függetlenül boldog párkapcsolatban fogunk élni.
2017. szept. 15. 17:01
5/9 A kérdező kommentje:
3as, éppen ez az, hogy nem feküdtem még le vele, és nem tudom, hogy mi lesz... Lehet bi vagyok. Majd kiderül.
2017. szept. 15. 17:04
6/9 anonim válasza:
4/5
ezt még te magad se hitted el.
7/9 anonim válasza:
Hogy lennél boldog párkapcsolatban vele, illetve hogy mered ezt állítani előre? :D nevetséges vagy. dugj a seggedbe egy uborkát és pörögj rajta. nő neked nem való
8/9 anonim válasza:
Nem lehet egyszerű dolgod, de becsülöm benned, hogy van gerinced és nem süllyedsz bele ebbe a meleg nyáltengerbe, hanem törekedsz a normálisra.
9/9 anonim válasza:
Nem fog felállni nyilván. Ha nem vagy hetero, se biszex, akkor nem fog felállni a nőre és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!