Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi, aki szeret kövér nővel együtt lenni?
Figyelt kérdés
Már úgy értem, nem csak azt mondja, hogy szereti a telt nőket. Az ilyen pasik általában arra gondolnak, hogy a gebétől max 5-6 kilóval legyen teltebb....2017. szept. 15. 13:48
11/14 anonim válasza:
Én 85kg vagyok. És ha hiszitek, ha nem, mindig szerettek a pasik. És itt nem szexkapcsolatra gondolok, hanem komolyra, közben sokszor lett volna alkalmam szexre is más pasikkal. Soha nem éltem vele, mikor volt párom.
Arányosnak mondanak, van mindenem, de mégis van derekam, csípőm. Tehát van alakom, ez nem beképzeltség vagy ilyesmi, de mindig kapom a pozitiv visszajelzéseket.
13/14 naxoo válasza:
Én voltam molett lánnyal, iszonyat jó volt :D a vékonyakat szeretem, a barátnőm is vékony, de szó mi szó a molett csajok odaadóbbak :D
14/14 anonim válasza:
Nincs, de lehet hogy nem lenne gond! Próbáljuk ki! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!