Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből látszik, ha két ember lefeküdt egymással? Vannak nyomai? Azt hiszem a nővérem és a barátom lefeküdtek egymással.
nézd meg a függönyt, hátha abba törölte a farkát! :)
amúgy a rákérdezéssel lehet kideríteni, mint előttem mondták, esetleg egy rejtett kamera beszerelése lehet még jó ötlet a későbbiekre
Beszélj a fiúval kettesben, ahol senki sem zavar,messze az otthonodtól és a nővéredtől.
Sétálgattok kézenfogva.
Beszélnünk kell (itt figyeld mutat e érdeklődést)
Elmondta. Tudok róla. (visszakérdez?)
Döntsd el ki akarsz. (Csak egy csók volt)
Egy teszt volt, a hűségedet tettük próbára. (Nem élveztem a szexet vele téged szeretlek)
Mindegyikkel külön beszélj.
Ismerek egy fiút, aki lefeküdt a párja nővérével. (A mosoly intő jel, figyeld az arcát lehet egy apró lesz.)
Szerinted miért feküdt le a nővérével? (Itt fontos dolgokat mond. A kezére figyelj. Hozzád ér? Már nem ér hozzád? Olyanokat mond:hibázott. Akkor megtette. Olyat mond, ahol szidja a fiút: ilyen mocskot eltaposnék! Ha érzed az indulatot, nem biztos, hogy kufrantottak)
Szerinted, ha a fiú csak csókolózott a nővérrel (itt elmondhatja a hapsid, hogy: Az sem helyes! Vagy:Megeshet. )
Szóval tudod.
Arra célzol, hogy a én és a nővéred?
(Bukta)
Arra célzol, hogy én és a nővéreddel szexeltünk?
(Talán,csak csók)
Arra célzol xy vele?
(Nem mondja ki a nevét, bukta)
A nővéremmel megállapodtunk. Emlékszel, amikor elmentem dolgozni xy nap?
(Nem emlékszem! Bukta.)
(Igen, csodás éjszaka volt, kár hogy melóztál egy két lány felállást kipróbáltam volna)
Szóval lefeküdtetek?
(Nem!)
A nyílt szembesítés előtt ezek fontosak.
Behívod őket.
A padihoz - Tem egbadztad a nővérem, és azt mondta kicsi afarkad!
(Figyeld a reakciókat. A pasif arka totemállatka. - Szóval kicsi? Az este nem azt mondtad. Tény: ha af arkát megfogja védelmezni, és azalatt megfeledkezik magáról s infókkal szolgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!