Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, melyik jön be nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, melyik jön be nektek jobban egy pasin: szőrős vagy a szőrtelen mellkas?

Figyelt kérdés

Illetve szőrös vagy szőrtelen láb?

A barátnőm azt szeretné, hogy borotváljam le a mellkasomról a szőrt, mert neki nem tetszik, pedig nem annyira szőrös (nem olyan, mint egy jeti). Szőrtelen testtel nem érezném magam férfinak. Szóval melyik jön b nektek jobban és miért?

2017. szept. 13. 11:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
Szoros! Esetleg kicsit visszabb vagva, kiigazitva. De a csupasz az olyan ovodas, meztelencsiga.
2017. szept. 13. 13:30
 12/29 anonim ***** válasza:
95%
9-es. Neked mi bajod? Ugye azért eldönthetem, hogy mi tetszik és mi nem?
2017. szept. 13. 13:33
 13/29 anonim ***** válasza:
26%

Régi mondás szerint ....ahol szőr van , ott bűz van.

Erről ennyit. Amúgy lehet a szőrösséggel takarózni hogy akkor vagyok férfi ha az állatkertbe csak be engednek de ki már nem mert a majom ketrecbe zárva találom Magam de ez nem más mint igénytelenség amit a lustaság szül.

2017. szept. 13. 13:36
 14/29 anonim ***** válasza:
81%

Egy igényes pasi ad magára és ez nem arról nyilvánúl meg hogy az egész teste szőrös de az arcát készségesen borotválja, minek??

Ha ott letudja vágni akkor mindenhol is letudja. Amúgy meg írtó hülyén néz ki ha csak az arcán van borotválva.

A másik idétlen meg a tetkósok!

Láttam pár szerencsétlent aki csak ott borotválta le a szőrt ahol varrva volt. Na az még egy szerencsétlen.

2017. szept. 13. 13:40
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
13. Eldöntheted, de csak miután kipróbáltad!!!
2017. szept. 13. 13:41
 16/29 AchromaticSmarties ***** válasza:
76%
Hagyjuk már az ilyen dumát, hogy "csak az a férfi, aki szőőőőőőőrös!!!4!4!!". "Aki nekem nem tetszik, az nem férfi, nem nő, nem ember, nem mittudoménmi, mert ugye ezek az én saját ízlésemtől függenek44!" hogyne...
2017. szept. 13. 14:17
 17/29 anonim ***** válasza:
42%

Az nem nő akinek egy szőrös férfi nem tetszik! Ennyi

Remek! Akkor mi leszbikusok mik vagyunk? :D

2017. szept. 13. 14:34
 18/29 anonim ***** válasza:
53%
Én a szőröset jobban szeretem. A páromnak is van mellkas-láb szőre és szeretem,mert neki jól áll. Furán is festene ha borotválná... Egyébként nem értem kinek mi köze az én vagy bárki más ízléséhez. A 9-es nyugodtan száljon magába és ne itt rontsa az ócsárló hozzászólásaival a levegőt. Ha nem tetszik a véleményem elbújhat a sarokban ;)
2017. szept. 13. 15:16
 19/29 anonim ***** válasza:
31%
Aki figyeli a strandokon, láthatja hogy egyre több férfi szőrtelenít. A felsőtest már szinte természetes és nem csak a fiataloknál. Ha más nem,de rövidre van nyírva. A láb csupaszítás is egyre gyakoribb. Tetszik vagy sem, lépést kell tartani a korral. Pár év és teljesen természetes lesz.
2017. szept. 13. 15:39
 20/29 anonim ***** válasza:
51%

Én ezt sokkal férfiasabbnak látom:

[link]

2017. szept. 13. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!