Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék barátnőt, nem szeretnék 1éjszakás kalandot, ez normális?
Az a baj hogy megtapasztaltad milyen a lányok egyszerű dolga a kapcsolatban amég a te részed meg nem egyszerű.
Jöhetnek a magyarázkodó lányok s fiúk is...
De azt most hanyagoljuk
A egyik barátom 16 éves kora óta ki van égve. volt egy 3 éves kapcsolata aztán a egészet dobta a lány azóta 21 éves van kocsija s lakása jól keres s mindenkivel jól kijön de amelyik lány közel kerül hozzá azt eltaszítja mert nem akar semmilyen szerelmi vagy éjszakás kalandot,
Ő már rideg lett a szerelemhez megvan magának a kis várában egyik nemre se vágyik s magának se csinálja.
iszogat elvan s kiégett. ennyi neked is hasonló lesz. buli pia pénz de semmi más csak a hárpiák amik a pénzedre akarnak ugrani. Szokd meg S én is ezt tapasztaltam női oldalról. csak a szexet akarják meg hogy a övéké legyél. de én 19 évesen égtem ski s én se csinálom magamnak.
S ezzel meg vagyok elégedve kell a francnak a élvezet ha csak baj származik belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!