Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire befojásolja a pasik teljesítményeét, az, hogy fáradtak?
Van egy haverom akivel kavarok és hihetetlen jó volt vele a szex első alkalommal, aztán következő két-három is de már nem annyira mint először...
Legutóbb mikor együtt voltunk már nem is tudtunk második menetet csinálni, bár előtte reggel futottunk a barátokkal 16km-t meg társasoztunk egész nap...lehet, hogy csak azért volt bénázás mert fáradt volt?
Vagy igazából az első csak az újdonság varázsa miatt volt annyira hihetetlenül jó és már nem is lesz olyan...?
19l 26f
Pont azért akartunk friends with benefitsek lenni mert olyan hihetetlenül jó volt először...
most meg az első menet után nem is állt fel neki rendesen, pedig tudom róla, hogy iszonyat szexinek tart és folyton rólam fantáziál stb.. szóval nem azzal van a gond h nem vagyok számára elég izgató
Fáradtság is lehet befolyásoló vagy hogy előtte kiverte magának vagy sem. Az is lehet hogy elvesztetted az újdonság varázsát. Megkapott és már nem vagy annyira kívánatos számára, mint a tiltott gyümölcs.
DE emiatt ne érezd magad kevesebbnek a fiúk így vannak összerakva, a tervező asztalon maradt pár alkatrész :D
Folyton rólad fantáziál az nem lehet h többet érez mint friends with benefits?!
Egyébként a fáradtság miatt simán lehet,az én barátom se teszi oda magát olyankor ha nagyon fáradt
Nagyon számít.
De a pasiknál az nem egy probléma, hogy egyszer élvez el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!