Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ti meddig bírnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti meddig bírnátok szex nélkül? Meddig várnátok? Hogyan segitenete k?

Figyelt kérdés

Adott egy okos, kedves, aranyos, szép,fiatal (22 éves) lány akibe teljesen beleszerettél.

Sajnos 2 éve történt valami az életében, bántotta egy férfi, emiatt teljesen bezárkózott, fél a férfiaktól. Fél év alatt a csókig jutsz sokszor összerezzen az érintésedtől, de mintha javulna.

Jár/jártok szakemberhez, de ez még így is nagyon sok idő lesz.

Az élet más területein minden rendben, itt nem is a szex a lényeg, csak az összebújás, simogatás.

Az ölelés, kézenfogás, csók, puszi is már nagy előrelépés, de a hálószobájába kb be sem lehet menni (együtt élés az már a kapcsolat előtt is volt, tehát 1 éve együtt élsz vele, azóta nem szexeltél senkivel).

Meddig bírnátok?

Mit tennétek?

2017. szept. 10. 19:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, itt válik el, hogy kinek milyen a kitartása, milyen erősek az érzelmei.

Házasságban is jöhetnek nehéz idők. Akkor se kacsingatsz mindjárt kifele.

Az egy év azonban nagyon hosszú idő. Embert próbáló. Szívesen mondanám, hogy légy még türelmes. Ugyanakkor nem tudhatod, hogy ha föl is oldódik, lesz-e olyan nyitott szexualitású, mint amilyenre az ember általában vágyik a párjától. Nehéz döntés.

Én ennél önzőbb lennék, az biztos. Minden tiszteletem a tied.

2017. szept. 10. 20:02
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
Tényleg nehéz kérdés. Én biztos nem tartanék mellette senkit, nem csajoznék, hiszen ő lenne a barátnőm. Viszont abban lehet igazság, hogy azzal, hogy mellette vagyok, és támogatom a saját önbizalmamat körülbelül tönkretenném. Nem a szex a fő, de az, hogy nem puszilhatom, ölelhetem, simogathatom meg a barátnőmet, vagyis, hogy elutasítana, hát az szörnyű lenne. Ettől függetlenül lehet kitartanék mellette, de lehet dobálózni a szavakkal, ez tényleg csak akkor derülne ki, ha ilyen helyzetbe kerülnék. 24/F
2017. szept. 10. 20:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem a szex hiányozna, azzal bőven tudok várni nagyon sokáig, hanem a fizikális kontaktus. De rendben, megértő leszek, felfogom hogy neki rossz tapasztalata volt a múltban. Na de könyörgöm, fél év alatt eljutni a csókig kicsit erős. Nem várom el hogy egyből smároljunk, de nekem fontos testi érintés is, elvégre akkor mi különbözteti meg egy nagyon-nagyon közeli lány baráttól (nyilván vannak érzelmek is persze)?

Hogyan segítenék? Figyelembe venném az ő tempóját, természetesen támogatnám a kezelésében és legfőképpen mindent megtennék, hogy a biztonságban érezze magát, hogy merjen nekem megnyílni, hogy merjen újra bízni valakiben.

2017. szept. 10. 21:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerintem az lenne a problémám, hogyha el is jutnánk a szexig, nem tudnám elhinni, hogy tényleg akarja e. De én szerintem nem nyúlnék úgy hozzá, én nem szeretnék szívni más pasi miatt, szerintem akkor se feküdnék le vele, ha már ő is akarná. Egyszerűen leblokkolna az agyam. Ez nálam olyan, mint az anyukák esetében. Egy fiatal anyát se lennék képes megdúgni, nemhogy egy olyan lányt, akit megerőszakoltak.... Hihetetlen erkölcsi, morális fal emelkedne felém...
2017. szept. 10. 21:16
 15/17 anonim ***** válasza:
77%
Ha totálisan bele lennék habarodva, akkor várnék vele és nem erőltetném, de megtennék mindent, hogy javuljon az állapota. Ha nem érzem annyira erősnek az egészet, akkor szerintem feladnám egy idő után, mert senkinek nem lehet játszadozni az érzéseivel, vágyaival, végül pedig az életével.
2017. szept. 10. 21:33
 16/17 anonim ***** válasza:
26%
Ilyennel csesztem el az életem.
2017. szept. 10. 21:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Mit tennék?

Keresnék egy normális nőt. Vele csak a baj lesz később is, hidd el!

2017. szept. 15. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!