Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők a hüvelyen keresztül élvezik egyáltalán a szexet, vagy csak a párjuk kedvéért elviselik a dugást?
Akkor is összefügg az orgazmussal, ha nem ez a kérdés lényege.
Azok a nök, akik képesek hüvelyi orgazmusar, ök élvezik a behatolást. van rá statisztika, ez a nök kb 20-30 %-a.
Akik csak csiklo által tudnak elélvezni, azaz a nök 70-80 %-a, tehát a többség, azok nagy része nem igazán hatodik meg a hüvelyi szextöl. Hogy élvezi e, vagy sem, az attol függ, h mekkor a partnerének, mennyire lett felizgatva. Mivel a ffiak nagy része nem tud a nökkel bánni, ezért a nök nagy része nem élvezi. Én csak csikló által tudok elélvezni, több férfival is voltam már szerelemböl is és csak kedvelésböl is, de nagyon változo volt. Volt, akivel élveztem a hüvelyi szexet, orgazmusom ekkor sem volt, de az aktus jol esett, és volt olyan ffi is, akivel egyáltalán nem élveztem a hüvelyi aktust. Ez a ffi szexuális kulturáján mulott minden esetben.
Bár nincs hüvelyi orgazmusom.
De maga az érzés jó
Szerintem javítsd ki magadat és fejezd be a hazudozást:
"online és offline is" - na ebből az "offline" részt szerintem nyugodtan levonhatjuk, nem sok nővel találkoztál te még... Imádják, ha jár bennük a dágó, le se tagadhatnák. Akinek meg fáj, az is meggyógyíttatja magát, mert vágyik a bránerre. Ne legyél már ekkora marha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!