Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megtortenhet szerinted hogy egy heteroszexualis ferfi beleszeret egy transzexualis nobe?
Shemale... És jogilag nő ugyan, de aki egy péniszes nőbe szeret bele és szexuálisan izgatja (engem is izgat) az szerintem nem mondható 100%ig heterónak.
De a szexualítás egy számegyenes, s a legtöbben nem a két végén (hetero, homo) helyezkednek el.
Szóval szerintem az ilyen férfi talán bi hajlamokkal rendelkező hetero.
Viszont aki olyan nőhöz vonzódik akinek a nemi szerve is át lett műtve az szerintem lehet 100% hetero is, csak homofób nem.
Első amiről Te ír az a Nő aki fszal születet és ahogy a nemi érés megkezdődött úgy a nőies vonások erősödtek.
A transzexuális. Féri aki Női ruhákba bújik és azt hiszi magáról hogy a női ruháktól sminktől Nő lesz
"A fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk."
Egyik kedvenc filmes idézetem. Amúgy ha akar az életében családot alapítani, gyerekeket, akkor nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!