Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak mások is aki fotóztak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak mások is aki fotóztak már szex közbe?

Figyelt kérdés
A lány unokatesóm egyik barátnője aki nagyon jó kiscsaj,már jóideje fűzögettem amíg bele nem ment hogy megd*gjam őt,közben lőttünk egy közös képet,ő sem ellenkezett ellene,félig meddig volt rajtunk takaró így sokminden nem látszik,az ilyen lightos kép nem gáz szerintetek?Ti is csináltatok már hasonló képet szex közbe?
2017. szept. 6. 22:41
 1/7 anonim ***** válasza:
*közben
2017. szept. 6. 22:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Csinaltunk mar. Sajat celra, ha tenyleg nem el vele vissza egyikotok se, akkor miert lenne ciki? Csak az a gaz ezekkel, hogy sokszor azok viselkednek a leggorenyebb modon, akikrol sosem gondoltad volna. Nagyon vigyazz.
2017. szept. 6. 23:07
 3/7 anonim ***** válasza:

velem is készült már így pár kép, talán merészebbek is mint a tiétek. amíg tényleg a saját célotokra megy addig nem ciki. csak manapság már nem lehet tudni ki mivel él vissza sajnos

L

2017. szept. 7. 01:42
 4/7 anonim ***** válasza:
A latnam kepet megmondanam, hogy gaz-e. De igy...
2017. szept. 7. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Szex közbe ( n!!!) még valahogy sosem fordult meg a fejemben, hogy fotózgassak.
2017. szept. 7. 09:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
az exem videóra vette. a tudtom nélkül. akkor poén volt utána, csak mi néztük vissza... de mikor szakítottunk. akkor már nem nevettem...
2017. szept. 7. 11:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen! Lovaglás és szopás közben fotóztam a lányt! Emlék képek, sosem adnám ki!

De fotóztam már párt is a kérésükre. Ott azonnal átadtam a memóriakártyát, így a visszaélés gyanúja sem merülhetett fel!

2017. szept. 7. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!