Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ukrajnában, Kijevben hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ukrajnában, Kijevben hol vannak prosik?

Figyelt kérdés
Ez a kérdés azoknak szól, akik voltak kint Kijevben, és prostihoz is elment. Pontosan az érdekelne engem, hogy Kijevben hol vannak prostik, és milyen árban vannak? Ha esetleg tudtok mondani ilyen rosszlányok .hu féle weboldalt, ahol Kijevi nők közül lehet keresgélni, azt is megköszönném :)

2017. szept. 5. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a szálloda személyzete készséggel segít. Ők biztosan képben vannak. Nyilván nem ez lesz az első ilyen kérdés feléjük. :D
2017. szept. 5. 17:13
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm a válaszodat :) de azért elég gáz kérdés :( ezért tettem fel itt :)
2017. szept. 5. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Megkérdezni gáz,de dugni vele nem,mi? :D
2017. szept. 5. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha jó állapotban vagy, akkor feltehetőleg könnyű ismerkedni, hisz a szervkereskedelem fellegvára ukrajna meg románia...de ha lepukkant alkoholista vagy akkor biztonságban lehetsz, a nőktől is.
2017. szept. 6. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Kicsit sugároznak ugye tudod?
2017. szept. 10. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!