Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt rajtam kívül öreg szüzek? Mik a terveitek?
Mennyi idősek vagytok és terveztek e még változtatni?
Én 25 vagyok 20 nap múlva és arra jutottam, ha idáig nem sikerült akkor inkább önmegtartóztató leszek és lemondok a családról is...
Inkább a munkára koncentrálok és elkezdek mondjuk festeni, vagy valami.
f
Na és Ti?
Nem leszólni akarlak, de öreg szűz? Akkor mit mondjon az, aki 50 évesen, vagy a fölött szűz? :D
Több lehetőséged is lenne! Eljárnál ismerkedni,bulizni esetleg!
U.i:Tényleg nem leszólni akartalak,csak elgondolkodtatni hogy tudnál változtatni a helyzeten ha akarnál!
"Én 25 vagyok 20 nap múlva és arra jutottam, ha idáig nem sikerült akkor inkább önmegtartóztató leszek és lemondok a családról is.."
Ezt hivjak az angolban involuntary celibacy-nak. De a hormonjaid ugysem hagynak majd. Vagy elmesz prostihoz, vagy ugy teszel, mintha nem lennel az. Ennyit lehet tenni. En megfogadtam, hogy nem toltom be a 25-ot szuzkent (elmentem prostihoz, de vegul nem fogadott), de megis betoltottem... aztan egy hettek a szuletesnapom utan sikerult elvesztenem valakivel. Az elet eleg kiszamithatatlan... :d
A szüzesség egy állapot amit a tapasztalatlanság és a tudatlanság konzervál be. A szüzek természetesen nem ismerhetik azt amiben nem volt részük. Nekik ezzel nincs gondjuk többnyire, de később sokan rájönnek h túl sokat problémáztak a dolgon és túl sok mindent hagytak ki emiatt. Az elveszett éveket pedig már senki nem adja vissza nekik.
Vannak akik önigazolást gyártanak, és magukat nyugtatják h nem baj ez, miközben valójában zavarja őket és ezen a téren nincs meg a lelki egyensúlyuk.
Valójában ez a megvonás nem káros nekik, de sok örömtől és tapasztalattól esnek el.
Én 24 évesen vesztettem el ezért tudom h mit beszélek.
Legalább 6 évet és egy csomó tapasztalatot és szerelmet buktam el emiatt, amiket már nem tudok bepótolni. Azok az évek elvesztek...
35F
25 évesen lemondasz az egészről?
Esetleg ismerkedni kellene, munkán kívül hagyni magadnak is időt. Mert így leszel öreg szűz, ha ezt a hozzáállást folytatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!