Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők, akik kifejezetten élvezik a szopást? Ha igen, akkor mit élveznek benne?
Figyelt kérdés
2017. szept. 5. 10:15
1/7 anonim válasza:
Sok ilyen csajom volt az elmult 20 evben. Nem ritka. Ami ritkabb az az, hogy tenyleg szereti a sperma izet. Legtobbje azonnal kikopi, kis resze nem is hagyja, s mondom keves aki szereti, lenyeli.
2/7 anonim válasza:
Én szeretem csinálni. Bár az ízét nem szeretem, de ettől függetlenül lenyelem és játszom vele. És hogy miért szeretem? Mert a partneremnek nagyon jól esik és szeretek örömet okozni vele, illetve az, ahogyan ettől felizgul és extázisba kerül, attól én is totál beindulok.
3/7 anonim válasza:
De jó is lenne egy szopni szerető nő...
Hálából úgy kinyalnám..
4/7 anonim válasza:
Én is nagyon szeretek szopni, teljesen felizgat, ha egy merev, duzzadó péniszt kényeztethetek. Az is beindít, ha látom, ahogy a férfi élvezi és ahogy megremeg a kezem alatt, uh imádom. A sperma ízét nem szeretem, a páromé kifejezetten keserű, de ettől függetlenül lenyelem, de azt is szeretem ha az arcomra vagy a melleimre élvez.
20L
5/7 anonim válasza:
Szerintem azt élvezik benne, hogy az ilyen gyógypedagógiai eset 6 másodperc alatt elsül, és utána beteszik a tv elé aztán nincs vele baj....
6/7 anonim válasza:
Hát én olyan peches vagyok, hogy az én nőm baromi nehezen megy el a nyalástól. Remeg meg minden, de mindig határon van sokáig. Aztán ha sikerül, sokkal erősebb mint bármilyen addigi sima közösülős orgazmusa, ennek ellenére magától mégsem kéri, sokszor akkor sem, ha felajánlom. Sima közösüléstől könnyebben elmegy. Viszont ha nekem is tele a tank, én is, s sokszor így nem tudom tartani addig, míg neki sikerül, pedig ő ha kielégül, akkor sokkal szívesebben szop, pedig alapjártaon nem szereti annyira sajnos.
7/7 anonim válasza:
Persze, hogy vannak. A sperma ízét nem mindegyik szereti. Nekem szerencsém van, mert elvileg az enyém édeskés ízű és szeret szopni a barátnőm. Én mindig kinyalom utána és nem panaszkodik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!