Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexelés után ti éreztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelés után ti éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés
szexelés után (rögtön az elmenés után) volt már valakinek olyan érzése mintha elgyengülne, "ellustúlna"? annyira, hogy megmozdulni, megszólalni nincs ereje,"kedve"?! ez kb.egy 2-3 percig szokott így lenni nálam de nem mindig..

2017. szept. 4. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. szept. 4. 14:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen, sokszor előfordult már, egy-egy orbitális élvezéssel végződő menet után.

Olyankor percekig azon agyalok, hogyan kellene felkelni kimenni a mosdóba...

2017. szept. 4. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. szept. 4. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Szokott ilyen lenni, igen.
2017. szept. 4. 15:10
 5/6 anonim ***** válasza:
volt bizony ez az elélvezés velejárója,egyszer akkorát élveztem,hogy azt hittem,hogy meghaltam...leszopott egy szlovák nő.
2017. szept. 4. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Naná, hogy szoktam ilyet érezni. Ha utána fel kell kelni, a lábaim se bírnak el, úgy remegnek, mint miskolci kocsonyában a béka.

Nagyon sok állatnál is megfigyelhető, és ezt ki is szokták használni az emberek.

2017. szept. 5. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!