Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted bizalmi kapcsolat ki tud alakulni az interneten?
Ha nem is beszélünk névtelenségről és/vagy arctalanságról, akkor sem lehetünk biztosak a másik fél valós kilétében...
Tegyük fel, felfedi igazi kilétét... De ekkor is igen szegényes az internetes kapcsolattartás (pl. korlátozott metakommunikáció). Alakulhat így ki mégis bizalom?
Hiszen a másik úgysem ismer: "nem árthat" így... Meg mernétek nyílni? Őszinte gondolatokat megfogalmazni? Akár olyan húsba vágó témákban is, mint a szexualitás?
Aki feltünteti korát/nemét, annak külön köszönöm.
Első véleményét osztom, pont a névtelenség, arctalanság miatt ki tud alakulni. Én a szexualitásról mondjuk nem feltétlen beszélnék neten "idegennel".
N
4!
egy ismerőssel szerintem kellemetlenebb,mert akár vissza is élhet az infóval
1#
Igen,ki. Nekem valahogy természetes,hogy idegenekkel beszélek pl.szexualitásról is. Ismerőssel soha!!
20L
Kialakulhat, ha nem felszínes beszélgetésekkel, néhàny szavas mondatokkal akarod elnyerni a bizalmàt, ilyen esetekben különösen fontos a tartalmas beszéd. Én egy pasival ismerkedtem meg neten, akivel olyan bizalmas viszonyt alakítottunk ki, mintha ezer éve ismernénk egymást, és nyugodtan meg mertem nyílni neki, és viszont. Érdekes ez, az íràsàval suggalt egyfajta megbízhatòsàgot, ràadàsul vonzòdni is kezdtünk egymàshoz így neten keresztül, szòval minden tekintetben megvolt a bizalom.....de sosem féltem h visszaél vele.
Szòval hajrà! :)
23/L
Én nem szoktam olyanokkal írogatni akivel nem akarok találkozni. Sőt ismeretlennek sem szoktam írogatni, max Tinderen de ott is azzal kezdem, hogy telefonáljunk és találkozó. Annyi időm nincs hogy vadidegenekkel irkáljak. Megnyílni meg merek, nem vagyok már tini lány, annak is akivel találkozom. A szexualitásról azzal beszélek akivel szexelni is akarok, ergo találkoztunk már.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!